Erken Boşalma Problemlerinin Etkili Çözüm Adresi Bursa Psikolog Şahin Uçar

Bursa psikolog Şahin Uçar, erken boşalma alanında en etkili çözümleri sunun bir uzmandır.

Bursa psikolog Şahin Uçar, erken boşalma alanında en etkili çözümleri sunun bir uzmandır. Sizlere Şahin Uçar ve terapileri hakkında detaylı bilgi vermeden önce erken boşalma probleminden biraz bahsedelim;
 

Erken boşalma nedir;
 

Erken boşalma cinsel ilişkiye tam olarak başlamadan önce gerçekleşen boşalmadır. Yani kişinin boşalmayı kontrol edememesi durumu olarak açıklanabilir. Bu boşalma cinsel ilişkiye girmeden önce yani cinsel organların temas etmesinden önce gerçekleşebilir. Bununla birlikte cinsel ilişkinin hemen başlangıcında ya da 3- 4 dakika sonrasında da gerçekleşmesi söz konusudur. Burada önemli olan nokta 10 dakikadan sonra gerçekleşen boşalmanın erken boşalma olarak tespit edilmesinin yanlış olmasıdır. Erkeğin fizyolojik yapısına göre bu boşalma süresi değişiklik gösterir. Erken boşalmadan söz edebilmek için kontrolsüz olan boşalmanın söz konusu olması gerekir. Bursa psikoterapi alanında hizmet veren Şahin Uçar aracılığı ile erken boşalma hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.
 

Erken boşalma nedenleri nelerdir;
 

·         Erken boşalmanın nedenleri genellikle fizyolojik değildir. Psikolojik kökenli olan bu nedenler yoğun stres, beğenilmeme korkusu, performans kaygısı, depresyon, yeni bir eş ile birlikte olma, suçluluk duygusu ve son boşalmadan beri uzun bir sürenin geçmesi olarak sayılabilir.

·         Tıbbi olarak erken boşalmanın nedenleri ise bazı ilaçların yan etkileri ya da hormonal bozukluklar olabilir.

·         Fizyolojik bozukluklardan söz edebilmek için de şeker hastalığı, troid sorunları, yüksek tansiyon, kalp hastalığı, prostat ve sürekli alkol alınması gibi durumların var olması gerekir.

Uzman klinik psikolog Şahin Uçar, erken boşalmanın nedenlerini belirleyerek, bu nedenleri ortadan kaldırmak için gerekli olan terapileri uygular. Bu terapiler hipnoz tedavisi olabileceği gibi eşlerle birlikte görüşme ya da birebir görüşme şeklinde de yapılabilir.

Bursa hipnoz alanında oldukça deneyimli ve gerekli olan sertifikalara sahip olan Şahin Uçar ile erken boşalma probleminizle ilgili kalıcı tedavi alabilirsiniz. Bunun için öncelikle bir üroloğa görünmeniz gerekir. Eğer tıbbi olarak bir sorun görünmüyorsa, psikolojik olarak tedavi olabilmek için en iyi adres Şahin Uçar’dır.

Erken boşalma problemi ile birlikte diğer tüm sorunlarınız için Şahin Uçar desteğinden faydalanmak istiyorsanız https://www.bursapsikolog.org/ adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Haber Tarihi: 17 Ekim 2017 Salı 03:01Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/erken-bosalma-problemlerinin-etkili-cozum-adresi-bursa-psikolog-sahin-ucar-375108-haber/