Adanalı İş Adamı Köpek Maması Bağışına Doymuyor

Henüz çok genç yaşta Adanalı genç girişimci ve iş adamı Onur Kütük, herkese örnek olacak davranışı ile tanınıyor.

Henüz çok genç yaşta Adanalı genç girişimci ve iş adamı Onur Kütük, herkese örnek olacak davranışı ile tanınıyor. Uzun zamandır köpek maması bağışı yapan iş adamı, bağışlarına istikrarlı şekilde devam ediyor. Genç iş adamı tarzmama.com sitesinin sahibi. Meslek olarak hayvanlar için mama satışını benimsemiş olmasından hayvanlara olan alakası belli olan Kütük, yalnızca mama satmıyor aynı zamanda bağışlıyor.
 

E-ticaret sitesinde envai çeşit kedi ve köpek mamasını hayvan sahipleri için ucuz fiyata sunan iş adamı Kütük, mamaların herkes için ulaşılabilir olmasını hedefliyor. Halen ulaşılamaz olan hayvan dostlarımız içinse yaptığı bağışlarla mamalara erişim sağlıyor.
 

Mesleği De Hobisi De Hayvanlar
 

Adanalı girişimci genç iş adamı Onur Kütük, sahibi olduğu tarzmama.com ile hayvan dostlarımıza hem leziz hem de ucuz mamalar sunmayı hedefliyor. Bu mamaların sadece satışını yapmakla kalmıyor. Satışını yaptığı elite köpek mamalarından çok miktarda bağış yapmaya da özen gösteriyor. Genç iş adamı için bu davranış artık rutine binmiş durumda. Herkese örnek olan bu davranışın, yaygınlaşmasını temenni ediyoruz. Özellikle de bırakın hayvanları beslemeyi, işkence eden hayvan düşmanlarına örnek olmalıdır.
 

Tam Bir Hayvan Sever
 

Onur Kütük, sahibi olduğu e-ticaret sitesinde yalnızca ticaret yapmıyor. Aynı zamanda hayvanlarla ilgili olarak yaptığı bilgi paylaşımları ve paylaşımları ile de dikkat çekiyor. Tam bir hayvan sever olan Kütük, hayvanlarla ilgili olan hassasiyeti ile de ön plana çıkıyor. Onu diğerlerinden farklı kılan ise tüm bunları genç yaşında yapıyor olması. Zamane gençlerinin aksine oldukça bilinçli ve vicdanlı davranışlar sergiliyor. Onur Kütük, aynı zaman da kedi maması ve köpek maması satışı da bulunmaktadır. Bu zamana kadar yaptığı tüm satışlar da %100 olumlu yanıt alması ile beraber aynı şekilde veterinerler tarafından da tercih edilmektedir.
 

Siz De Destek Olabilirsiniz
 

Genç iş adamı Osman Kütük hem bireysel olarak hem de tarzmama.com olarak bağış yapmaya devam ediyor. Hayvan barınakları ve hayvan bakım evleri başta olmak üzere hayvanların olduğu her yere bu mamalar ulaşıyor. Üstelik Kütük, bu iyiliği yapma fırsatını herkese sunuyor.
 

Tarzmama.com sitesinde yer alan “sokak hayvanlarına bağış” sekmesi sayesinde siz de bağışta bulunabilirsiniz. Bu adres ile kedi ve köpek maması bağışlamak oldukça kolay olacak, hiç zamanınızı almayacaktır.

Haber Tarihi: 09 Kasım 2017 Perşembe 15:56Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/adanali-is-adami-kopek-mamasi-bagisina-doymuyor-376503-haber/