İki ilde at arabalı hırsızlık

ISPARTA'da, at arabasıyla bir evin bahçesindeki inşaat malzemelerini çalan yüzleri maskeli 1'i kadın 3 kişi güvenlik kameralarına yakalandı.
 ISPARTA'da, at arabasıyla bir evin bahçesindeki inşaat malzemelerini çalan yüzleri maskeli 1'i kadın 3 kişi güvenlik kameralarına yakalandı.
 
Yedişehitler Mahallesi 2962 Sokak'taki bir eve bugün saat 06.30'da at arabasıyla gelen yüzleri maskeli 1'i kadın 3 kişi, evin bahçesindeki inşaat malzemelerini arabaya yüklemeye başladı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, şüphelilerin kısa sürede kapı, tahta, demir, boya gibi çok sayıda malzemeyi at arabasına yükledikleri görülüyor.
 
KAMERAYI KIRDI
 
Güvenlik kamerasını fark eden kadın şüphelinin at arabasından aldığı demir çubukla kameraya vurarak kırdığı anlar ise evin girişindeki kameraya yansıdı. Görüntülerde, kadının kamerayı kırdıktan sonra hızla at arabasına bindiği ve olay yerinden kaçtığı da görülüyor.
 
Bahçesindeki inşaat malzemelerinin çalındığını ve güvenlik kamerasının kırıldığını fark eden ev sahibi polise şikayetçi oldu. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri incelemeye alan polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
 
İki kadın at arabasıyla hırsızlık yaptı
 
Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)- DENİZLİ'nin Pamukkale ilçesinde, inşaatı süren bir binanın önüne gelen iki kadın, takılacak kapı ve pencereleri at arabasına yükleyip, götürdü. Hırsızlık anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
 
Zeytinköy Mahallesi'nde 5 gün önce sabaha karşı at arabasıyla gelen iki kadın, inşaat halindeki yapıdan hırsızlık yaptı. Müslüm Candemir'e ait yapının önüne at arabasıyla gelen iki kadın, bahçede bulunan alüminyum kapı ve pencereleri alıp, arabaya yükledi. Güvenlik kameralarına aldırış etmeyen iki kadın, bahçedeki malzemeleri yok arabaya yükleyip götürdü. Sabah gelen ve kapılarla pencereleri bulamayan Candemir, güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Kayıtlarda iki kadının hırsızlık yaptığını gördü. Bina sahibi Candemir, "At arabasıyla yapının arkasına kadar gelmişler. Kadınlardan biri yukarda beklerken, diğeri aşağıya iniyor. Kapıdan, demire kadar ne var ne yok hepsini alıyorlar. Bana yaklaşık 6-7 bin lira civarında zararları var. Kamera kayıtlarında iki kadının at arabasıyla hırsızlık yaptığını görünce şok oldum. Çevredeki bazı arkadaşların inşaatlarına da girip hırsızlık yapmışlar" dedi. Hırsızlık şikayetleri üzerine polis, çalışma başlattı.
Haber Tarihi: 10 Kasım 2017 Cuma 16:54Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/iki-ilde-at-arabali-hirsizlik-376587-haber/