"AK Parti ile yanyana mücadelemizi sürdüreceğiz"

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini tesis etmek için AK Parti ile birlikte ve yanyana mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli yüzde 10 seçim barajıyla ilgili yaptığı açıklamanın yanlış anlaşıldığını ifade etti, "MHP'nin baraj sorunu yoktur" dedi. MHP lideri Cumhurbaşanlığı hükümet sistemi için de "AK Parti ile birlikte ve yanyana mücadelemizi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.
 
İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları...
 
İran'da deprem nedeniyle ölü sayısı bir hayli fazladır. Şu ana kadar yapılan açıklamalardan sayıları 400'ü aşan insanın hayatını kaybettiği anlaşılmaktadır. Komşuluk hukukunun gereği ne ise o yapılmalıdır. Türkiye yardıma hazır olduğunu samimiyetle dile getirmiştir. Kızılay hareket geçmiş AFAD hazırlıklarını yapmıştır.Türkiye de bir deprem bölgesidir. İstanbul'da yaşanacak olası depremle ilgili uyarıcı ifadeler gündemdedir. Depremle yaşamayı öğrenemk zorundayız. Irak'ın kuzeyindeki depremden can kayıplarından son derece üzgünüz.
 
"MÜCADELEDEN GERİ DÖNÜŞ YOKTUR"
 
 
Türkiye'nin bölgesinde bileğini bükmek sırtını yere getirmek için hava koklayan fırsat kollayan pek çok musibet odağı vardır. Krizden çıkar sağlayan karanlık çevreler ülkemizin bekasını sakatlamak için pusudadır. Bunların değirmenine su taşıyan mihrakların gerçek yüzleri ortaya çıkmıştır. Terörle mücadele korkusuzca hainleri hedef almaktadır. TSK sınır ötesi ve vatan topraklarında teröristlere göz açtırmamaktadır. En son terörist teslim alınancaya kadar mücadeleden geri dönüş yoktur. İnanıyorum ki hainler döktükleri tertemiz şehit kanlarında boğulacaklardır.
 
"ATATÜRK KİMSENİN TEKELİNDE DEĞİLDİR"
 
 
Millet kenetlenmiş kirli hesapları yerle bir etmek için dev cüssesiyle ayağa kalkmıştır. Milliyetçi ülkücü hareket olduktan sonra ne memlekete ne de millet batacaktır. Al bayrak ufkumuzda dalgalandığı müddetçe korkuya yer yoktur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik artan ilgieden izyadesiyle mutluluk duyuyor devamını temenni ediyorum. Atatürk hiç kimsenin tekelinde değildir. Hele hele HDP, PKK ve FETÖ'nn yörüngesine giren CHP'nin Atatürk'ü anmaya ne yüzü ne de hakkı kalmıştır. Atatürk kimsenin sivri dilinin konusu olmayacaktır. Son zamanlarda herkes Atatürk demeye başlamış. Ne güzel işte... Anıtkabir dolmuş taşmış. Bunun neresi mahsurlu? Yüzde 50 artı 1 nelere kadirmiş. Laf cambazlığını bırakınız közlenmiş düşmanlıkları geçiniz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyetidir. Kurtuluşun müjdesi yakındır sayılı günler çabuk geçecektir. Atatürk ortak kurtarıcımız olarak ebediyete kadar miraslarıyla var olacak manen yaşayacaktır.
 
"SUUDİ ARABİSTAN'DA SULAR DURULMUYOR"
 
 
Komşu coğrafyalardaki huzurusuzluk gün be gün kamçılanmaktadır. Suudi Arabistan'da sular durulmuyor. Lübnan Başbakanıyla ilgili bilinmezlik artıyor. Hariri'nin rehin mi yoksa gönül rızasıyla mı Suudi Arabistan'da bulunduğu açıklanamıyor. Geniş çaplı operasyonlari bölgesel projeler küresel senaryolar herkesin gündemindedir. Prenslerin teker teker gözaltına alınıp bol yıldızlı otelde zorla tutulması hadisesi Suudi Arabistan'ı tartışmaların odağına çekmiştir. Kıran kırana bir iktidar mücadelesi yaşanmaktadır. Bizim ilgilendiğimiz hanedanlar arası kavga değildir. Bunlar iç meseledir. Ancak inancımız gereği kutsal mabetlerin bulunduğu Suudi Arabistan'ın dünyevi işlere kapılması esef vericidir.;
Bu nasıl müslümanlıktır? Batı'ya şirin görünmek için Ilımlı İslam denilen dayatma nedir? Neyin ılığı? Bunun sonu bölgesel yok oluştur. Suudi Arabistan bir moda ikonuna benzetilerek tasarlanan robota vatandaşlık vererek nereye varmak istemektedir? İslam'ın özüne zarar veren Allah'ın emir ve yasaklarının çiğnenmesine göz yuman anlayışı Müslümanlıkla bir tutmak nereye kadar mümkündür?
 
"BUNU DİYENLER ATI ARABANIN ARDINDA KOŞANLARDIR"
 
 
IŞİD'in çekildiği bölgeleri PKK/PYD/YPG terör örgütleri doldurmaktadır. Bu kabul edilemez bir komplodur. Sayın Cumhurbaşkanı inanıyorum ki bu konularla ilgili gerekli bilgli alacaktır. Dış politika evin içinde başlar diyenler (11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün sözleri) tribüne tersinden bakan, atı arabanın ardına koşanlardır. Evimiz hamdolsun düzenlidir. Özveri özeleştiri yapacak cesareti gösterebilmelilerdir.
 
ABD samimi ise önce terör örgütlerinden elini ayağını çekmeli, ardından FETÖ'nün hain elebaşını ilk uçakla Türkiye'ye göndermelidir. ABD, PKK'ya silah vermekten vazgeçsin Türkiye'yi aşağılamaktan vazgeçsin.
 
"MHP'NİN BARAJ SORUNU YOKTUR"
 
 
Geçtiğimiz hafta Salı günü yaptığım bir sohbet esnasında dile getirdiğim düşünceler hafta boyunca tartışılmıştır. Kuyuya taş atmasam da bazı gafiller olmayan taşı çıkarmak için çıldırmışlar, evlere şenlik hikayeler uydurmuşlardır. Bunlara hakikaten acıyorum. Densizler durmayacaktır. Çalıda gül bitmez cahile söz yetmez ama olsun biz doğru bildiklerimizi hilesiz hurdasız haykırmayı sürdüreceğiz. Dedim ki yüzde 10 ağır bir barajdır. Buna itiraz eden çıkmamıştır. O barajla, 12 Eylül döneminde inşa edilen barajla MHP ve MSP'nin engellenmesi hedeflenmişti. Seçim barajının aşağı çekilememesi sonucunda ittifaklarla barajın aşılması söz konusu olmuştu. Bildik koroda yer bulan müfteriler MHP'yi karalamaya başlamışlardır. MHP'nin baraj maraj sorunu asla yoktur. Aziz milletimizin desteği bunun delilidir. MHP selin önündeki kütük değil selin ta kendisidir. İnişe geçtiğimiz yüzsüzce ifade ettiler. Oy oranımızın yüzde 3-5'lerde geçtiğini şerefesizce dile getirdiler. Bunların dileği tutmayacak gökten de kemik yağmacaktır. Bozkurt'un beğenmediğini çakallar kapışırmış. Bunların alayının sıraya girmesi bu yüzden.
 
Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemiyle baraj yüzde 50 artı 1'e çıkmıştır.
 
"AK PARTİ İLE YANYANA MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"
 
 
Bunların güçleri el veriyorsa terör örgütlerine borazancıbaşı olsunlar. Bu CHP'nin 16 Nisan'dan beri karın ağrısı bitmiyor. Sayın Kılıçdaroğlu diyor ki '2019 seçimleri iki eksenli olacak. Tek adamdan yana olanlarla demokrasiden yana olanlar." Şayet önümüzdeki siyasal süreçte bloklaşma sertleşirse CHP yanına HDP ve diğer yedeklerin alıp 16 Nisan'ın rövanşını almak için çalışmalarına hız verirse MHP buna duyarsız kalmayacaktır. Bu bloklaşmaya cevaben 15 Temmuz'dan beri süregelen tutarlı duruşumuz tartışmasız muhafaza edilecektir. Partimiz 16 Nisan halk oylaması şuurunun gereği olarak Adalet ve Kalkınma Partisi ile Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini tesis etmek için birlikte ve yanyana mücadelesini sürdürecektir.
Haber Tarihi: 14 Kasım 2017 Salı 11:31Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/ak-parti-ile-yanyana-mucadelemizi-surdurecegiz-376796-haber/