Yılbaşına Özel Online Alışveriş Tüyoları

Dini bayramlar, öğretmenler günü, anneler gibi özel günler dahil tüm dünyanın neredeyse ortak olarak kutladığı tek bir gün olan yılbaşında sevdiklerinize hediye edebileceğiniz ürünleri internetten satın alırken bilmeniz gereken birçok tüyoyu sizin için araştırdık ve paylaşacağız.

Dini bayramlar, öğretmenler günü, anneler gibi özel günler dahil tüm dünyanın neredeyse ortak olarak kutladığı tek bir gün olan yılbaşında sevdiklerinize hediye edebileceğiniz ürünleri internetten satın alırken bilmeniz gereken birçok tüyoyu sizin için araştırdık ve paylaşacağız.

Öncelikle neden yılbaşı hediyeleşmeleri için online alışverişi tercih etmelisiniz dilerseniz ondan biraz bahsedelim. Bir taşla iki kuş vurma terimini herkes bilir. Boyner gibi dev markaların internet sitelerinde sunulan 3 al 2 öde indirim kampanyalarıyla birlikte eşinize, çocuğunuza hediye alırken aynı zamanda ofiste yapılan yılbaşı kurasında size çıkan arkadaşınıza da hediyeyi bedavaya getirebilirsiniz! Sadece bunula da kalmayıp daha da ileri giderek Boyner indirim kodu sayesinde 3 al 2 öde indirimine daha da indirim katabilirsiniz.

Eğer genel olarak giyim alanında değilde, teknoloji ürünleri veya diğer ürünler konusunda hediyeleşmek istiyorsanız, alternatifler arıyorsanız elbette Boyner’den başka internet mağazaları da bulunuyor. Bunlardan bir tanesi, en çok seçenek ve indirim kampanyası sunabilen platformlardan birisi, Türkiye’nin en büyük pazarı n11’dir. Satıcıların ve alıcıların buluştuğu n11’de, satıcılar her özel gün, dini bayram ve okula dönüş gibi kısıtlı süreler ancak alışverişin yüklüce yapıldığı dönemlerde özel kampanyalar hazırlarlar. 14 Şubat sevgililer günü, yılbaşı gibi daha genel kapsamlı özel günlerde ise indirim kampanyalarının yanında n11 indirim kodu fırsatlarından da hem kendileri hem de müşterileri yararlanabilmesi için birçok indirime ek indirim kazanma fırsatının yanında en yeni ürünlerini ve hizmetlerini piyasaya ilk defa çıkartmayı tercih ederler.

Eskiden sadece fiziksel şekilde hediyeleşmelerin yanında son zamanların ilginç modalarından birisi de Amerika ve Avrupa’dan ülkemize gelmiş olan hediye kartı armağan etme yoludur. Boyner, DeFacto gibi markaların internet mağazalarında ve dükkanlarında kullanabileceğiniz hediye kartlarının yanında son zamanlarda insanlar birbirlerine uçak bileti, tatil hatta bazı insanların benzin gibi daha kapsamlı ve ilginç hediye kartları hediye ettiklerini duyar olduk.

DeFacto hediye kartı konusunda oldukça iyi sürece sahip olan nadir mağazalardan birisi, hatta cennet yurdumuz Türkiye’de en iyilerinden birisidir diyebiliriz. Müşterilerine hediye kartı sattıktan sonra bu kartla fiziksel dükkanlarından, mağazalarından alışveriş yapabilirken dilerseniz üzerindeki kodu kullanarak DeFacto online mağazasından da alışveriş yapabilirsiniz. Mağazaya gidip alışveriş yapmaktansa, sizlere online mağaza üzerinden alışveriş yapmanızı veya eşinize dostunuza bunu tavsiye etmenizi öneririz. Çünkü ister normal alışveriş, ister hediye kartıyla alışveriş yapın, DeFacto online mağazasında her zaman DeFacto indirim kodu kullanarak 10 TL’den başlayan 50 TL’ye kadar, siparişin büyüklüğüne göre değişen indirimlerden faydalanarak daha az ödeyebilir veya bu indirimden elde ettiğiniz bütçenin üstüne koyarak daha fazla alışveriş yapabilirsiniz.

Stok takibi, ürün taşıma, personeli kampanyalardan bilgilendirme, eski satışlardan doğacak olan iade ve değişim süreçleri için ekstra planlama, pazarlama ve reklam bütçelerinin veya kampanyaların çok kısa bir süre içerisinde düzenlenmesi gibi ağır iş yükündenöte online alışverişlerde daha aralık ayının başında hatta yurtdışındaki mağazalarda yapılan kampanyalarda Kasım ayının ortalarında indirimleri ve fırsatları görür olduk. Bunun sebeplerinden birisi aslında ürünleri internet sitesine girmenin son derece kolay olmasından öte insanlara en erken ve en yüksek kalitede hizmet verme endişesi taşıyan mağazaların dijital ortama ne kadar adapte ve uyum sağlamaya çalıştıklarını da gösteriyor.

Haber Tarihi: 17 Kasım 2017 Cuma 17:00Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/yilbasina-ozel-online-alisveris-tuyolari-377051-haber/