Beşiktaş Boyacı Boya ve Badana Hizmetleri

Boya ve badana hizmetleri konusunda her zaman için doğru hizmeti almak, doğru firmayı seçmek ve en uygun fiyatlar ile çalışmak en büyük hakkınız.

Kapsamlı hizmet çok önemlidir. Boya ve badana hizmetleri konusunda her zaman için doğru hizmeti almak, doğru firmayı seçmek ve en uygun fiyatlar ile çalışmak en büyük hakkınız. Müşteri daima haklıdır prensibi özellikle bizim bu sektör için olmazsa olmaz prensiplerden birisi olarak dikkatleri çeker. Sizlere bugün geçtiğimiz günlerde hizmet aldığımız firmalardan birisinden bahsedecek ve hizmet kalitelerini anlatacağız. İstanbul içerisinde bu tarz ilgili, kaliteli ve bir o kadar da prensipli çalışma mantığını benimsemiş olan uzman bir kadroyu bulmanın son derece ciddi şekilde sıkıntı olduğunu net şekilde belirtmem gerekiyor.
 

Beşiktaş Boyacı Ustası Ekibi Fark Yarattı
 

Ofisimiz için kısa süre içerisinde hızlı teslim sağlayacak boya ve badana hizmeti sağlayan bir firma arayışı içerisine girdik. Bu noktada sunulacak hizmeti iyi araştırmak gerekiyordu ve ilk araştırmalarımıza internet üzerinden başlama kararı aldık ki süreci kısa süre içerisinde noktalamak için bu şarttı. Beşiktaş boya badana ustası konusunda Google araştırmalarımız sonucunda daha ilk seferde bir firmaya ulaştık. 1 GÜNDE BOYA VE BADANA HİZMETLERİ adı altında sundukları hizmet başta kafamızda elbette ki soru işareti yarattı ancak biz bu riski aldık çünkü zaman açısından çok ciddi anlamda sıkıntı içerisinde yer alıyorduk. 0532 235 11 68 numaralı cep telefonu numarasını www.boyaciustasi.org isimli web adresinden aldık. Öncelikle web sitesini enine boyuna inceledik ve sonrasında firma ile iletişime geçtik. İletişime geçtiğimiz saat akşam 22:00 sularıydı ki sitelerinde yazan 7/24 hizmet gerçekten doğruymuş. Bu anlamda almak istediğimiz hizmeti enine boyuna anlatarak fikir verdik. Ertesi gün 4 kişilik bir boyacı ustası ekibi verdiğimiz adrese geldiler ve tamamen ÜCRETSİZ KEŞİF hizmeti ile boyanacak alanı enine boyuna analiz ettiler. Bu analiz sonrasında ise uygulanması gereken teknikler, kullanılması gereken materyaller ile alakalı olarak bilgi verdikten sonra son derece cüzi bir rakam çıkardılar. 1 GÜNDE BOYA VE BADANA ŞARTLARI olarak ise şunlar önemliymiş; Boyanın renginin tam zıt rengi bir boya yapılmayacak olması, Duvar yüzeylerinde belirgin çatlak ve kabarmaların olmaması, 150 metrekareden büyük bir boyanacak alanın olmaması, Hizmeti alabilmemiz için yeterliydi ve tüm şartları sağladık. Nitekim ekip ile anlaştık. Anlaştığımız saatten tam 15 saat sonrasında, söz verdikleri süreden daha erken bir şekilde sözlerini en iyi şekilde tuttular ve bu anlamda İstanbul en iyi boya ve badana firması olarak niteleyebileceğim bir firma ile çalışmış olduk.
 

Taksim Boya ve Badana Hizmeti de Veriyorlar
 

Belirli ilçeler ile kendilerini sınırlamadıklarını söylemem gerekiyor. İstanbul geneline hizmet sunabilmek, ekibin en büyük amaçlarından birisidir. Bize sunulan hizmetin ardından aynı zamanda gidip Taksim bölgesinde de boya ve badana hizmeti verecekleri bir müşterilerine keşfe gittiler. Kısacası ilçeniz her ne olursa olsun bu ekip bir telefon kadar uzağınızda yer alıyor. Daha geniş bilgi için http://www.multiboyabadana.com/besiktas-dikilitas-boyaci/ web sayfamızı ziyaret ediniz.

Haber Tarihi: 23 Kasım 2017 Perşembe 20:20Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/besiktas-boyaci-boya-ve-badana-hizmetleri-377477-haber/