925 Ayar El İşleme Gümüş Kolye

Gümüş, elbette ki değerli bir element olsa da beraberinde el işçiliği kullanıldığında, daha yüksek fiyatlardan satışa sunulması mümkün olmaktadır.

Gümüş, elbette ki değerli bir element olsa da beraberinde el işçiliği kullanıldığında, daha yüksek fiyatlardan satışa sunulması mümkün olmaktadır. Kişiye özel olarak tercih edilen gümüş kolye modelleri, el işçiliği ile şekillendirilirken, yine kullanılacak değerli taşlar ile de maddi açıdan farklı bir fiyata satışa sunulmaktadır.

Doğal taş işlemeli

                 
Yine işlemeli kolye modelleri arasında, doğal taş tasarımlarına yer verilmiş ürünlerden de seçimler gerçekleştirebilirsiniz. Doğal taşlar, zümrüt, akik, zirkon olurken, elbette ki yaygın olarak tesbih modellerinde kullanılan kehribar da tercih edilmektedir. Bu durumda renk seçeneklerine uygun olarak seçim yapmak üzere, gümüş kolye çeşitlerine göz atacaksanız, doğal taş tasarımlı ürünleri ön planda tutmanız gerekmektedir.
 

Yeşil ve kırmızı kolye modelleri

                 
Genel olarak zirkon, zümrüt gümüş modelleri, yeşil ve kırmızı olarak tercih edilmektedir. Taşların doğal rengi, işlemeler ve bazı işlemler sonrasında değiştirilerek farklı bir hal alabilmektedir. Eğer ki, orijinal olarak zümrüt ay da zirkon taşlı bir kolye tercih etmek istiyorsanız, ciddi fiyatlar ile karşılaşmanız mümkün olmaktadır.

Özel tasarım kolyeler

                 
Kişiye özel olarak satışa sunulan, el işlemeli ve kişiye özel isim tasarımları şeklinde tasarlanmaktadır. Tüm bu kapsamda tüketicilere sunulan ürünler, özel kolye tasarımlar olarak tanımlanmaktadır. Sizlerde gümüş kolye modelleri arasından bu modellere göz atarak, yetkili ile görüştükten sonra tasarım hakkında detayları da elde edebilirsiniz. Bu durumda da fiyatlandırma hakkında bilgiler almak daha kolay olacaktır. 

Haber Tarihi: 24 Kasım 2017 Cuma 09:15Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/925-ayar-el-isleme-gumus-kolye-377512-haber/