GearBest ile indirimli ürünlere sahip olma fırsatı

Yaklaşık 2 yıl önce kurulmuş olmasına rağmen, ucuzluğu ile kısa sürede tüm dünyaya yayılan GearBest, Çin menşeili bir e-ticaret sitesidir. Her gün ve her an yüzlerce indirim çok uygun fiyatlarla satılmaktadır. Sitede her kategoriden ürün bulunmaktadır. Aradığınız her şeyi en uygun fiyatlarla bu siteden alabilirsiniz.

Yaklaşık 2 yıl önce kurulmuş olmasına rağmen, ucuzluğu ile kısa sürede tüm dünyaya yayılan GearBest, Çin menşeili bir e-ticaret sitesidir. Her gün ve her an yüzlerce indirim çok uygun fiyatlarla satılmaktadır. Sitede her kategoriden ürün bulunmaktadır. Aradığınız her şeyi en uygun fiyatlarla bu siteden alabilirsiniz.
 

İhtiyaç duyduğunuz ürünlere daha fazla para ödemek yerine bu siteden çok daha az para ödeyerek sahip olabilirsiniz. Site, kendi depolarında bulundurduğu ürünleri satışa çıkarmaktadır. aliexpress gibi sitelerde yaşanan orijinallik sorunu bu sitede yaşanmamaktadır.
 

Genel olarak telefon, tablet gibi elektronik eşyaları ve bilgisayarları, akıllı saatleri satıyor görünseler de her kategoriden binlerce ürün satışı yapmaktadırlar. GearBest Türkiye Bloğunda ise kampanyalar, indirimli ürünler, GearBest indirim kodları bulunmaktadır hepsine blogdan ulaşabilirsiniz.

 

GEARBEST ÜRÜNLERİ NE KADAR SÜREDE GELİR?

Gearbest ürünleri, Çin dışında ABD, Avrupa, Hong Kong ve Rusya gibi ülkelerde de depolanmaktadır. Bu da ürünlerin bulunduğunuz adrese en yakın depodan gönderilmesi demektir. Depoların sınırlara yakın alanlarda kurulmuş olması da teslimat süresini kısaltmaktadır.

En kısa yoldan ve en kısa sürede sizlere gönderilmeye çalışılan ürünlerin kargo takibini alışveriş sonrasında e-posta adresinize gönderilen takip numarası ile yapabilirsiniz. Süre ise ortalama 5-20 gün arasında değişmektedir.

 

NASIL ÜYE OLABİLİRİM?

GearBest üyeliği son derece kolaydır. Sadece e-posta adresiniz ile ya da sosyal medya hesabınızla üye olabilirsiniz. Hemen siteye giriş yapabilir ve istediğiniz ürünü kolayca satın alabilirsiniz.

gearbest sitesine tıklayarak ana sayfasını açıyoruz. Burada aşağıda kırmızı çember ile

Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra aşağıdaki gibi bir sayfa ile karşılaşacaksınız. Burada hesabınızın başarıyla oluşturulduğu ancak email adresinize gönderilen aktifleştirme linkine tıklayarak hesabınızı aktifleştirmeniz gerektiğini belirtiyor. Kayıt için kullanmış olduğunuz eposta adresinize giderek hesabınızı aktifleştiriyorsunuz.

 

İNGİLİZCE BİLMEYENLER NASIL SİPARİŞ VERECEK?

Gearbest, sitesi Türkçe olarak da destek vermektedir. Siteye girdiğinizde sağ üst bölümden dil seçeneğini düzenleyebilirsiniz. Dilerseniz de tr.gearbest adresini yazarak, direk Türkçe olarak kullanabilir, dilediğiniz ürünü sipariş verebilirsiniz.

 

Satın almak istediğiniz ürünü seçtikten sonra, ürünün hangi depolarda bulunduğunu görebilirsiniz. Ürünü alırken, nereden almak istediğinizi de seçebilirsiniz.GearBest sitesine giriş yaparak ürünü sepete ekleyebilir, paypal hesabınızla ya da kredi kartınızla kolayca satın alabilirsiniz. Daha fazla bilgiye ve ürüne ulaşmak için https://gearbestturkiye.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haber Tarihi: 24 Aralık 2017 Pazar 11:26Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/gearbest-ile-indirimli-urunlere-sahip-olma-firsati-379505-haber/