Bu Firma Türkiye'ye Tesbih Satıyor

Türk toplumu, tarihin en eski noktalarından günümüze kadar belirli alışkanlıklarını sürdürmüş ve bu alışkanlıklara bağlı olarak da birtakım aksesuarları sürekli olarak kullanmaya devam etmiştir.

Türk toplumu, tarihin en eski noktalarından günümüze kadar belirli alışkanlıklarını sürdürmüş ve bu alışkanlıklara bağlı olarak da birtakım aksesuarları sürekli olarak kullanmaya devam etmiştir. Bu aksesuarlar arasında kadınlar için onlarca farklı çeşit takı bulunurken erkekler için özel bir şekilde tesbih ürünleri kullanılmaktadır. Bu ürünler Türkiye genelinde özel bir şekilde Dergah Tesbih firması tarafından tasarımları yapılan ve bu tasarımlar sırasında; gümüş, kehribar, kuka, Oltu taşı ve farklı ağaçlardan üretilmiş diğer taşlar kullanılan ürünlerdir. Firma üretimlerini dergah tipi ev atölyeleri üzerinde profesyonel ustalarla gerçekleştirirken tüm ürünlerde tamamen el işçiliği kullanıyor. Bu nedenle ürünler özel bir şekilde hem günlük kullanımlarda hem de koleksiyonlar için tercih edilebiliyor.


Erkeklerin Vazgeçilmezi Kehribar Tesbih


Erkekler tarafından vazgeçilmez bir şekilde kullanılan aksesuarların başında bulunan bu ürün aynı zamanda özel bir tercih olarak kehribar tesbih şeklinde de görülüyor. Firma, kehribarın en özel kullanımlarını tercih ederken bu ürünlerde tamamen sağlıklı bir kullanım oluşturduğu için üretimlere daha fazla özen gösteriyor. Kehribar, tamamen doğal bir taş olduğu için özellikle sinir hastalıklarına çok büyük bir fayda sağladığı gibi ağrılar üzerinde de olumlu bir etkisi bulunmaktadır. Günlük hayatta gribe karşı da faydalı bir kullanım sağlayan kehribar ürünler, firma üzerinde çok özel gümüş işçilikler veya taş işçiliği ile üretilerek satışa sunuluyor.
 

Sıkma Kehribar İle En Özel Renk Tesbihler
 

Kehribar taşı doğada bulunan özelliği ile fosilleşmiş bir reçine sayesinde oluşmaktadır. Tarih boyunca sürekli bir şekilde süs eşyaları yapımında kullanılan kehribar, firma tarafından kullanılarak özel üretimlerde en estetik sonuçlar sağlanıyor. Genel özelliğinde kehribar ürünleri; açık sarı renk ile koyu kırmızı renk arasında değişen bir yapıda bulunmaktadır. Yarı saydam ve kolay kırılabilen bir yapısı olan kehribar, doğal bir şekilde sıkma kehribar olarak üretimlerde kullanırken turuncu, altın rengi, siyah, mavi, kahverengi ve yeşil gibi birçok farklı renk üzerinden üretim yapılabilmektedir. Firma tarafından gerçekleştirilen üretimlerde kehribar ürünleri için 256 adet farklı renk kullanılması ile birlikte geniş bir çeşitlilik oluşturulmaktadır.

Haber Tarihi: 26 Aralık 2017 Salı 16:24Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/bu-firma-turkiyeye-tesbih-satiyor-379681-haber/