Kullanılmayan Mailler Ayıklanabiliyor

E-mail yoluyla toplu mesaj gönderme uygulamasına her geçen gün yeni özellikler eklenmeye devam etmektedir.

E-mail yoluyla toplu mesaj gönderme uygulamasına her geçen gün yeni özellikler eklenmeye devam etektedir. Bu kapsamda en önemli yeniliklerden birisi de toplu bir şekilde mesaj attığınız mesajların hedefe ulaşıp ulaşmadığı ile ilgilidir. Bu kapsamda normal bir şekilde mail atıldığında sizlere iletilmedi mailinin gelmesi bir hayli uzun sürmektedir. İşte bu da kampanyaların yürütülmesi için sıkıntı oluşturabilmektedir. Bu durumda yapılması gereken ise kullanılmayan mail adreslerini ayıklamak olacaktır.
 

Özellikle binlerce kişiye gönderilen maillerde bu kullanılmayan mailleri ayıklamak zor olmaktadır. Ancak artık toplu e-mail gönderme uygulaması ile birlikte tüm bunlar tarihe karışmaktadır. Dolayısıyla çok kısa süre içerisinde kullanılmayan mail adresleri ayıklanarak size herhangi bir iş bırakılmamaktadır.
 

Okundu Bildirimi
 

Normal bir yolla toplu e-mail gönderilmesi halinde herhangi bir şekilde okundu bildirimi gelmesi söz konusu olmamaktadır. Ancak gelişmiş uygulamalar sayesinde artık bu da mümkün olmaktadır. Üstelik bunu bir istatistik olarak dahi takip edebilmeniz mümkün olacaktır. o halde yapmanız gereken bu programları kullanarak istatistikleri yakından takip etmek olacaktır.
 

Bir diğer önemli husus ise mail adresinizden göndermiş olduğunuz toplu mesaj içerisindeki linklerin tıklanıp tıklanmadığını da artık inceleyebileceksiniz. Bu sizlere ne kadar geri dönüş aldığınızı gösterecek ve potansiyel hedeflerinizi belirleme noktasında en iyi ipuçlarını sizlere yönlendirecektir.
 

Sonuç olarak sizler de toplu mail gönderme uygulamalarından faydalanarak kampanyalarınızı daha etkili bir şekilde yürütebilir ve hedef kitlenizi çok daha iyi bir şekilde belirleyebilirsiniz. Bu kapsamda gelişmiş uygulamaların varlığı da sizlerin en büyük yardımcısı olacaktır. Yeni gelen her bir özelliği yakinen takip etmek için sizler de takipte kalabilir ve merak ettiğiniz soruları bizlere yöneltebilirsiniz. En doğru cevaplar çok kısa süre içerisinde sizlere verilecektir.

Haber Tarihi: 08 Ocak 2018 Pazartesi 10:01Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/kullanilmayan-mailler-ayiklanabiliyor-380630-haber/