Dizi Kıyafetleri ve Dizi Sponsorları Büyük Merak Konusu oldu!

Dizi izleyen için oyunculuk, oyuncunun kim olduğu, dizinin konusu çok önemli idi. Ama artık Dizilerin çekildiği mekanlar, Dizilerde kullanılan arabalar ve Dizi kıyafetleri kıyafetleri dizinin önüne bile geçtiği oluyor.

Dizi izleyen için oyunculuk, oyuncunun kim olduğu, dizinin konusu çok önemli idi. Ama artık Dizilerin çekildiği mekanlar, Dizilerde kullanılan arabalar ve Dizi kıyafetleri kıyafetleri dizinin önüne bile geçtiği oluyor. Son zamanların fenomen dizisi haline gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisi konusu kadar dizide kullanılan mekanlar, kıyafet ve aksesuarlar çok ilgi görmeye başladı.
 

Ufak Tefek Cinayetler dizi kıyafetleri ünlü oyuncular Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Tülin Özen gibi dört güzel kadını giydirmek için en ünlü marklar kuyrukta bekliyor. Her hafta Markaların en son moda ürünlerinin kullanıldığı Dizi kıyafetleri markalar için süper bir pazar avantajı sağlıyor. Sosyal medya üzerinden Dizi Kıyafetleri izleyicisinin beğenisine sunan marklar gelen tepkilere göre pazarlama stratejileri geliştiriyor ve her akşam yayınlanan güncel dizilerde kullanılan kazak, gömlek, bluz, hırka, mont, bot, kaban, çanta ve takılar izleyicisinin tepkisine göre fiyat politikası seyreden markalar için de indirim günlerini bile etkiliyor. İstanbullu gelin Dizi Kıyafetleri arasında En çok aranan İstanbullu Gelin Süreyya kıyafetleri gelmekte ve izleyicisi Aslı Enver İstanbullu Gelin sponsorları? kim diye dizi kıyafetlerini yayınlayan web sitelerinde ve sosyal medyada tırım tırım Dizi Kıyafetlerine Sponsor olan markaları arıyor,
 

Fi dizisinde oyunculuğunu konuşturan Serenay Sarıkaya kıyafetleri ise Fi yeni Sezon Çi Duru kıyafetleri listenin zirvesini zorluyor. Serenay Sarıkaya Sponsorları arasında Beymen, Que, Rue, Luisvitton, Burberry, Nike, Adidas gibi markalar Serenay Sarıkaya Stil danışmanı sıkı pazarlık yaptıkları kesin. Dünyaca ünlü markalar Fi Dizi Sponsorları arasında yeri almış görünüyor. Bu zamana kadar stylig danışmanlığı dizi Kıyafetleri sayesinde en favori meslekler arasında yerini aldı. Markalar da Styling danışmanlarının peşinde koşmakta ve güncel dizilerde özellikle baş rol oyuncularını giydirmek için birbiri ile yarışır hale geldi.
 

Dizilerde giyilen kıyafetleri izleyicisi için kaleme alan wep siteleri hem izleyicinin merakını giderip ürünleri satın almasını hem de markalar için satış rakamlarını artırıp sosyal medya kanallı pazarlama yapmasına olanak sağlamış durumda. Fi yeni sezon çi, İstanbullu Gelin, Ufak Tefek cinayetler, Fazilet Hanım ve Kızları, Siyah İnci, Meryem, Siyah Beyaz Aşk, Çocuklar Duymasın Dizi Kıyafetleri başta olmak üzere bir çok dizinin tüm oyuncularının giydiği Dizi Kıyafetleri, Dizilere Sponsor olan marklar, Dizilerde kullanılan mekanlar, Dizilerde tüm aksesuar ve Dizi sponsorları DiziKiyafetleri.Net sitesinde sizler için her gün kaleme alınmaktadır.

Haber Tarihi: 08 Ocak 2018 Pazartesi 13:45Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/dizi-kiyafetleri-ve-dizi-sponsorlari-buyuk-merak-konusu-oldu-380665-haber/