Bebek Sahibi Olduğunuzda Almanız Gereken Minimum Bebek Kıyafetleri

Bir bebeğiniz olacağını öğrendikten hemen sonra, bebeklerin çok şey satın almayı gerektirdiğini de öğrenirsiniz. Tabii ki, alışveriş keyfiniz için milyonlarca bebek kıyafetleri ve bebek ürünleri var, ancak aşağıdaki ürünler yenidoğanlar için en yaygın ihtiyaçlar veya istekler. Bebek için ne satın alacağınıza karar vermeden önce bu önerileri okumanızda yarar var.

Bir bebeğiniz olacağını öğrendikten hemen sonra, bebeklerin çok şey satın almayı gerektirdiğini de öğrenirsiniz. Tabii ki, alışveriş keyfiniz için milyonlarca bebek kıyafetleri ve bebek ürünleri var, ancak aşağıdaki ürünler yenidoğanlar için en yaygın ihtiyaçlar veya istekler. Bebek için ne satın alacağınıza karar vermeden önce bu önerileri okumanızda yarar var.  
 

Bebeğin evde ilk haftalarında hangi giysilere ihtiyacı var? 
 

Emin olun, fazla değil. Bazı ebeveynler, küçük bebeklerinin şirin görüneceği harika bebek kıyafetleri için heyecanla her şeyi satın almak istiyor. Minimalistler veya biraz abartmış yeni ebeveynler için temellere uymak iyidir, bebek farkı fark etmez ve onun için konforunu bozmayacak, sağlıklı giysiler almak mantıklıdır.
 

İlk günler ve haftalar boyunca uyuyacak bir bebek için; 5 veya 8 adet tulum veya çamaşır yıkama sıklığına bağlı olarak diğer yumuşak kıyafetler, 3-4 bebek uyku tulumu, 5-7 çift çorap, iklime bağlı olarak 1-2 yeni doğan şapkası satın almanız yeterlidir. İlk 3 aydan sonra bir üst bedene geçmeniz gerekeceğinden bebek kıyafetleri minimumda tutulmalıdır.
 

Bir bebeğin en korunası zamanı için en sağlıklı kumaş, saf pamuklu kumaştır. Diğer özellikler, elbette cildi tahriş etmeyecek dikişler, tehlikeli olabilecek aksesuarların yer almaması ve kanserojen boya gibi materyallerden üretilmiş olmamasıdır. Bebeğiniz için en kaliteli kıyafetleri satın alma isterseniz  http://www.wonderkids.com/erkek-bebek-kiyafetleriadresini ziyaret edebilirsiniz. Bebeğinizin ilk günlerinden çocukluğuna ihtiyacı olacak tüm sağlıklı ürünleri, çok makul fiyatlarla temin edebilirsiniz.

Haber Tarihi: 13 Ocak 2018 Cumartesi 13:11Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/bebek-sahibi-oldugunuzda-almaniz-gereken-minimum-bebek-kiyafetleri-381042-haber/