Büyük Beden Haşema Modeli Seçiminin Önemi ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

Büyük beden tesettür mayo ’lar; her yaştan bayanın deniz, havuz ve kaplıcalarda kullanabileceği şık ürünlerdir.

Büyük beden tesettür mayo ’lar; her yaştan bayanın deniz, havuz ve kaplıcalarda kullanabileceği şık ürünlerdir. Keyifli bir şekilde yüzerken tercih edilen büyük beden haşema modelleri onlarca farklı renk, desen ve model seçenekleri ile Mayovera’da siz müşterilerimizin beğenisine sunuldu. İki parçalı büyük beden tesettür mayolar, büyük beden yarı tesettür mayolar, elbise şeklinde büyük beden tesettür mayolar, tulum şeklinde büyük beden tesettür mayolar, şortlu büyük beden tesettür mayolar, etekli büyük beden tesettür mayolar, jile şeklinde büyük beden tesettür mayolar ve tek parça büyük beden tesettür mayolar gibi türleri bulunan haşemalar, plaj trendlerine ayak uydurmanızı sağlar. Peki büyük beden haşema modellerini seçerken nelere dikkat edilmelidir?

 

Haşema Kumaşının Esnek Olmasına Dikkat Edin



 

Suda rahat ve özgür bir biçimde hareket edebilmek için esnek kumaşlardan tasarlanan büyük beden tesettür mayo modellerine yönelebilirsiniz. Elbette bu kumaşların su itme ve çabuk kuruma özelliğine sahip olması gerekir. Büyük beden tesettür mayo satın alırken, vücudu çok sarmayan ve sudan çıktığında vücuda yapışmayan, vücudunuzu tahriş etmeyen kumaşlardan dizayn edilen mayoları almaya özen göstermeniz gerekir. Naylon ve polyester içeren büyük beden tesettür mayolar, cildinizi tahriş eder ve çeşitli cilt rahatsızlıklarının oluşmasına neden olabilir. Bu yüzden naylon ve polyester dokulu kumaşlardan tasarlanmış mayoları tercih etmemelisiniz. Büyük beden tesettür mayo seçimi yaparken mutlaka öncelikle rahatlık, işlevsellik ve kullanışlılığına bakmalısınız.

 

Ne Çok Bol Ne Çok Dar Giyin



 

Büyük beden hanımlar bazen fazla kilolarını saklamak için aşırı bol kıyafetler tercih edebilir. Fakat bu durum onların olduğundan daha kilolu görünmesine neden olur. Bunun tam tersi bazı durumlarda kilolu görünmemek için çok dar giyinme eğilimi de olabilir. Fakat her iki durumda da çirkin görüntüler oluşabilir. Bu yüzden ne vücut hatlarınızı gösterecek kadar dar ne de daha kilolu görünmenize neden olacak kadar bol giymelisiniz. Bu yüzden çok bol elbise haşemalar ve elbise büyük beden tesettür mayolardan kesinlikle uzak durmanız gerekir.

 

Model Seçimine Dikkat Edin



 

Tulum şeklinde tesettür mayo ya da elbise şeklinde tesettür mayo yerine iki parçalı mayo modellerine yönelmeniz gerekir. İki parçalı mayo modelleri sizi daha ince ve daha zarif gösterir. Fakat iki parça tesettür mayo seçerken aynı renkte olmasına özen göstermelisiniz. Farklı renklerde seçilen alt ve üst parçalar, fazla kilolarınızı kamufle etmek yerine ortaya çıkarır. Karın bölgesinde fazla kilosu olan bayanlar etekli modelleri tercih edebilir. Özellikle belinde kalın bir kemer detayı olan modeller, karın bölgenizi usta bir biçimde saklar. Kalça ve basen bölgesinde fazla kilosu olan bayanlar ise pantolon ya da kaprilerden oluşan büyük beden tesettür mayoları seçebilir.

Haber Tarihi: 23 Ocak 2018 Salı 18:43Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/buyuk-beden-hasema-modeli-seciminin-onemi-ve-dikkat-edilmesi-gerekenler-381799-haber/