Bölgesel Zayıflama Tekniklerimiz

Lokal fazlalıklar için geliştirdiğimiz ışın tedavisi sayesinde inatçı kilolarınızdan çok kısa bir sürede temelli olarak kurtulabilirsiniz.

Bölgesel Zayıflama Seçeneklerimiz

 

Dr. Mustafa Karataş bünyesinde gerçekleştirdiğimiz bölgesel zayıflama seçeneklerimiz tamamen ithal cihazlar ve son model aygıtlar ile gerçekleştirilmektedir. Lokal fazlalıklar için geliştirdiğimiz ışın tedavisi sayesinde inatçı kilolarınızdan çok kısa bir sürede temelli olarak kurtulabilirsiniz. İlk seçeneğimiz vakum yöntemi ile kapsüllerde halinde biriken yağların çekilmesidir.

 

Yağ dokusunun tamamen doktor kontrollü bir şekilde soğutulması biçimine dayanan bu tedavi yöntemimiz %90 oranında fayda sağlamaktadır. Vakumlama tekniği ile geliştirdiğimiz bölgesel zayıflama uygulamamızda herhangi bir yan etki görülmektedir. Sadece birkaç gün içerisinde geçecek olan kızarıklıklar meydana gelmektedir. Kızarıklıklar hijyenik ve sağlığa uygun bir şekilde geçmesi için doktorumuz sizlere çeşitli kremler ve jeller önermektedir. Vakumlama seçeneğimiz seanslar halinde sürmektedir. Merkezimize gelerek rutin kontrollerden geçtikten sonra kaç seansa ihtiyacınızın olduğunu doktorumuz ile birlikte belirleme seçeneğiniz mevcut. Tek bir seansta vücut içerisinde birikmiş olan lokal yağların en az %30'unun gittiğini sizlere garantilemekteyiz.

 

Son moda cihazlar aracılığıyla parçaladığımız yağlar sadece birkaç gün içerisine vücudunuz sağlıklı bir şekilde atılacaktır. Buna ek olarak vücut biçimlendirme prensibine dayalı başka bir bölgesel zayıflama uygulamamız daha bulunmaktadır. Bu tedavi biçimine mekanik masaj demekteyiz. Aynı zamanda kızıl ötesi ışık enerjisi ve radyo frekans ayarları da bu mekanik masaj döngüsünde kullanılmaktadır. Bu türden ışıklar tamamen insan vücuduna zarar vermeyecek seviyede özel makineler ile belirlenmektedir. Yine vakumlama tekniğimizde olduğu gibi hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır.

 

Bölgesel Zayıflama Avantajları

 

Bölgesel zayıflama avantajlarımızdan faydalanmak isteyen hastalarımız ilk muayene işlemlerinden sonra kendilerine en uygun tedavi biçimlerini doktorlarımız ile birlikte karar verebilirler. Lokal zayıflama için birçok seçeneğimiz ve avantajımız mevcuttur. Bunlardan bir diğeri de ultrason teknolojisi ile bütünleştirdiğimiz yeni bir tedavi biçimidir. Vücut içerisinde sadece yağ dokularına karşı duyarlıdır. Başka hiçbir hücreye zarar vermeden güvenli bir şekilde işlem görmektedir. Basen, karın ve bel bölgelerine konforlu bir şekilde uygulamaktayız. Merkezimizde bulunan tüm işlemler ameliyatsız bir şekilde yapılmaktadır.

 

En az 30 dakika en fazla ise 1.30 saat sürmektedir. Bize başvuran hastalarımız herhangi bir ağrı hissetmemektedir. Aynı zamanda çok kısa bir süre içerisinde günlük yaşamlarına geri dönmektedirler.

Kaynak : http://www.drmustafakaratas.com/bolgesel-incelme.html

Haber Tarihi: 03 Şubat 2018 Cumartesi 10:50Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/bolgesel-zayiflama-tekniklerimiz-382574-haber/