Mevlütleriniz İçin Toptan Mevlüt Hediyelikleri Mevlidimvar’da

Mevlütler çağrılan davetlilerle birlikte kalabalık ve uhrevi bir ortamda icra edilen dini organizasyonlardır. Uzun yıllardan beri özenle icra edildikleri için toplumda önemli bir gelenek haline gelmiş haldedir.

İcra edilen bir çok mevlüt çeşidi olsa da başlıca mevlüt çeşitleri; bebek mevlidi, sünnet mevlidi, asker mevlidi, söz nişan mevlidi ve vefat mevlididir diyebiliriz. Mevlütlerde davetlilere yiyecek içecek ve tatlı ikramında bulunulur. Bunların yanı sıra da bir takım hediyeler dağıtılır. Başlıca mevlüt hediyeliklerine örnek olarak kokulu tesbih, isim baskılı yasin kitabı ve özel külahlı mevlüt şekeri gibi hediyeler gösterebiliriz.  


Uygun fiyata ve toptan mevlüt hediyeliği temin etmek artık oldukça kolaydır. Çünkü hediyelik ürün satan bir çok işletme gibi mevlüt hediyelikleri satışı yapan firmalar da artık gerekli çalışmalarını yapıp online ticarete geçmişlerdir. Online yoldan toptan mevlüt hediyeliği alışverişi yapabileceğiniz sitelerden birisi de mevlidimvar.com’dur. Mevlidimvar.com İkranur İç ve Dış Ticaret firmasına bağlı olarak faaliyet gösteren web sitesidir. Web sitesi içerik açısından oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Sitenin galerisinde satışı yapılan ürünlerin farklı açıdan çekilen resimleri, ürün açıklamaları ve fiyat bilgileri detaylı olarak yer almaktadır.  


Mevlidimvar.com’un toptan ve perakende olarak satışını yaptığı ürünlerin başlıcaları, isim baskılı yasin kitabı, kadife kaplı yasin kitabı, kokulu tesbih, mevlüt şekeri, kişiye özel çikolata ve seccade türleridir. Bunlar haricinde isme özel hediyelik eşyalar da sitenin pazarladığı ürünler arasındadır. Firma sipariş için müşterilerine çeşitli kanallar sunmaktadır. Müşteriler toptan ve perakende mevlüt hediyeliği siparişlerini telefondan, whatsapptan, web sitesinin canlı destek kısmından ve sosyal medya kanallarından kolaylıkla verebilmektedir. Ayrıca firmanın mağazadan satışı da mevcuttur.  


Mevlidimvar.com üzerinden verilen siparişler onay aşamasından geçtikten sonra hızla hazırlanmaya başlanır. Özenle paketlenen siparişler en kısa süre içerinde kargoya verilir. Ürünler kargoya verildikten sonra 1-3 iş günü içerisinde alıcıya ulaşır. Aradığınız mevlüt hediyeliklerini bulabileceğiniz https://www.mevlidimvar.com sitesi ssl güvenlik sertifikasına sahip bir sitedir. Yani site üzerinden kredi kartı ile alış veriş yapmak son derece güvenlidir. Ama ben kredi kartı kullanmıyorum diyorsanız sizin için de farklı alternatifler mevcut. Ödemenizi havale yolu ile olduğu gibi kargoya kapıda da yapabilirsiniz.  


Siz de mevlüt organizasyonlarınız için lazım olan her türlü toptan mevlüt hediyelikleri ve uygun fiyatlara mevlidimvar.com’dan alabilir, siteye üye olarak kampanya ve indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Haber Tarihi: 14 Şubat 2018 Çarşamba 11:57Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/mevlutleriniz-icin-toptan-mevlut-hediyelikleri-mevlidimvarda-383339-haber/