Google’da yeni güncellemeler! SEO, itibar temizliği

Kullanıcılarına bu zamana kadar yüksek çözünürlüklü fotoğrafları ücretsiz bir şekilde sunan Google, kendilerine ait bir davanın sonuçlanmasıyla bu işlemi bir daha gerçekleştiremeyecek.

Google’a, yüksek çözünürlüklü fotoğrafları ücretsiz bir şekilde sunmasından ve telif hakkı konusundan dolayı, fotoğrafçılar ve yayın şirketleri tarafından sürekli şikayetler geliyordu. ABD’li fotoğrafçılık ajansı Getty Images ile 2016 yılında hukuki savaşa giren Google, bu davayı kaybetti. Davayı kaybeden Google, bu dava kapsamında resmi görüntüle butonunu kaldırdı. Bu yaşanan olay sonucu kullanıcılar, görmek istedikleri fotoğrafların yayınlandığı web sitelerine yönlendirilecek. Bununla birlikte yeni Google güncellemesinde bir çok değişiklik söz konusu. Google’da organik arama sonuçları sıralamasında (SEO)’da ciddi değişiklikler oluyor. Bir çok eski ve güncel değerini kaybetmiş siteleri Google’da ilk sayfalarda görebilirsiniz. Bu güncellemelerden dolayı birçok kurumsal firma eski haberlerin gündeme gelmesinden rahatsız ve itibar temizliği yaptıracak güncel SEO bilgisine sahip ajans aramaktadır. Biz size Sare Medya’yı öneriyoruz.


Sare Medya, müşterileriyle şeffaf, ölçülebilir çalışma prensibiyle yoluna devam etmektedir. Sare Medya’nın amacı her geçen gün gelişen SEO dinamiklerini hizmet verdiğimiz markalarla buluşturarak arama motorlarında sağlam bir yer edinmelerini sağlamaktır.
 

Müşteri portföyüne ciddi referansları bulunan ve farklı sektörlerden 100’den fazla başarılı projeye imza atan Sare Medya, %100 müşteri memnuniyeti ile hareket etmektedir. Çünkü size bakan bizi görecektir. Size sunacağımız hizmet, sizi temsil edeceği gibi, bizi de sizinle temsil edecektir.
 

Neden itibar temizleme


Yeni ya da eski birçok firmanın için en çok önemsediği durum kuşkusuz güvendir. Güven faktörü uzun yıllar yapılacak olan çalışmalar ve istikrarlı bir marka algısı oturtma ile sağlamlaşabilir.  Günümüzde güven faktörüne önemli derece etki eden internet ve dijital dünya güven kazanmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya çıkartmıştır.


Yapılan araştırmalarda insanların %80’ine yakın bir bölümü alacağı mal ya da hizmetin geçmişte nasıl olduğuna dair çeşitli araştırmalar yaptığını ortaya koyuyor. Firmaların geçmiş dönemde almış olduğu bir karar ya da çıkarttıkları bir üründen dolayı güven algısına olumsuz etki edecek koşullar oluşabilir. Bu tip durumlarda internet ortamında itibarınızı düzeltecek çalışmaların yapılması gerekmektedir.


İtibar Temizliği, internette bir mal ya da hizmeti araştıran kişilerin önüne ilk sayfada gelebilecek olan olumsuz yorum ve paylaşım içeren forum sayfalarını, gazete haberlerini, kötü niyetli blogları hukuki yollarla ya da direk olarak mecra ile iletişime geçilerek kaldırılması yöntemidir. Bu tarz içerikler eğer belirtilen yollarla kaldırılamazsa SEO yöntemleri kullanılarak olumsuz içeriklerin ilk sayfadan daha alt sayfalara düşürülmesi sağlanabilmektedir.

Haber Tarihi: 20 Şubat 2018 Salı 15:04Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/googleda-yeni-guncellemeler-seo-itibar-temizligi-383679-haber/