Azar Sohbet Uygulaması

Yeni arkadaşlıklar kurmak için en iyi uygulamalardan birisi olan Azar görüntülü sohbet uygulaması, son dönemde gençler arasında trend oldu. Türkiye’de 15 milyondan fazla en fazla indirilme sayısına sahip Azar chat uygulaması, üniversiteli gençliğin son favori uygulamalarından birisidir.

Yeni arkadaşlıklar kurmak için en iyi uygulamalardan birisi olan Azar görüntülü sohbet uygulaması, son dönemde gençler arasında trend oldu. Türkiye’de 15 milyondan fazla en fazla indirilme sayısına sahip Azar chat uygulaması, üniversiteli gençliğin son favori uygulamalarından birisidir.

 

Kullanımı kolay Azar chat uygulamasını hem Android hem de iOS işletim sistemlerinde kullanabilirsiniz.

 

Uluslararası Arkadaşlıklar

 

Google Play Store ve App Store’dan ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz uygulama ile hem yeni arkadaş edinebilir hem de uluslararası arkadaşlarla iletişime geçebilme şansınız olduğu için yabancı dilinizi rahatlıkla geliştirebilirsiniz. Zira bu uygulama sadece Türkiye’de değil tüm dünyada kullanılmaktadır. Dünya genelinde 100 milyondan fazla azar kullanıcısı olduğunu düşünecek olursak kendinize arkadaş edinebileceğiniz birisini bulabilmenizin çok daha kolay olduğunu söyleyebiliriz.

 

Yabancı dil bilmeseniz dahi Azar sohbet uygulamasının Google translate hizmeti ile birlikte sizler de anında çeviri yapabileceksiniz. Bu sayede hem karşı tarafı anlayabilecek hem de kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz.

 

Eğlenceli Filtreler

 

Azar görüntülü sohbet uygulaması içerisinde birbirinden farklı filtrelemeler ve çıkartmaları kullanarak siz de eşleşeceğiniz  kişiyle eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Çıkartmalar ve filtrelemelerle arkadaşlarınızı güldürebilir ve sempatik olabilirsiniz.

 

Seviyeli ve Güvenilir Ortam

 

Bildiğiniz üzere sohbet uygulamalarında veya sitelerinde güvenilirlik son derece önemlidir. İşe bunun farkında olan Azar uygulaması sizlere en güvenli ortamı sunmak için 7/24 çalışmaktadır. Bunun için kullanıcılara şikâyet etme özelliği verilmektedir. Sizler de şikâyetlerinizi belgeleri ile birlikte yapmanız durumunda sizi ve diğer kişileri rahatsız edenlerin engellenmesini sağlayabilirsiniz. Bu kişiler süresiz olarak uzaklaştırılacak ve size de bunun karşılığında değerli taş ödülü verilecektir. Değerli taş kazanmak için eşleştiğiniz kişileri bilerek ve isteyerek şikayet ediyorsanız, hesabınızın askıya alınabileceğini bilmenizi isteriz.

 

Gelişmiş Arama

Gelişmiş arama seçeneğiyle birlikte kriterlerinize uygun bir arama yaparak cinsiyet ve bölge filtresi uygulayabilirsiniz Arama sonuçlarında size en yakın kişileri görüntüleyebilecek ve bu kişiler ile arkadaşlık kurabileceksiniz.

 

Azar görüntülü sohbet uygulamasını şimdiden indirerek uygulamaya kayıt olabilir, hesap açabilir ve yeni tanışacağın insanlarla keyifli sohbetler ederek zamanın tadını çıkarabilirsiniz.

 

Azar görüntülü sohbet uygulaması hakkında daha fazla bilgi için azarsohbet.org ve indirmek içi azarindir.org web sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Haber Tarihi: 08 Mart 2018 Perşembe 12:15Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/azar-sohbet-uygulamasi-384745-haber/