Rolex Saat Markası Hakkında

Marka 1905 yılında kurulan şirket üzerinden Rolex saat üretimi yapmaya başlamıştır. Hans Wilsdorf ve Alfred Davis tarafından aktif hale getirilmiş olan şirket kurulduğu ilk günden itibaren özellikle farklı tasarımlarıyla dikkat çeken saatleri piyasaya sunmaktadır. Marka saat tercih etmek isteyenlerin aklına gelecek olan ilk markalar arasında yer almaktadır.

Rolex Saat Markası Hakkında

Marka 1905 yılında kurulan şirket üzerinden Rolex saat üretimi yapmaya başlamıştır. Hans Wilsdorf ve Alfred Davis tarafından aktif hale getirilmiş olan şirket kurulduğu ilk günden itibaren özellikle farklı tasarımlarıyla dikkat çeken saatleri piyasaya sunmaktadır. Marka saat tercih etmek isteyenlerin aklına gelecek olan ilk markalar arasında yer almaktadır.

İlk olarak İsviçre’de üretilmiş olan saat parçalarının ithal edilerek satışa sunulması ile çalışmalar başlamıştır. Marka bu nedenle özellikle İsviçre’de kurulmuş olarak bilinse de şirketin kuruluşu Londra’da yapılmıştır. Altın gibi materyaller ile yapılan üretimler yüksek kalitede tercih yapılmasını sağlamaktadır. Zamanla yapılan üretimler ülke dışına taşınarak dünya çapında yayılmıştırve Dünyanın en iyi saat markası olmuştur.
 

Rolex Saat Özellikleri

Uzun yıllardır bu alanda hizmet vermekte olan Rolex saat markası ilk su geçirmez kol saatini üreten marka olarak bilinmektedir. Üretilmiş olan ilk su geçirmez kol saati olarak Oyster marka tarafından piyasaya sürülmüştür. Aynı şekilde otomatik kurmalı mekanizmaya sahip olan Perpetual rotor da marka tarafından üretilen ve dönemin özellikleri bakımından saatler konusunda dönüm noktası yaşamasına neden olan saatleri arasında yer almaktadır.
 

Yenilikçi yaklaşımı ile yapılan üretimler kullanıcılara pek çok farklı avantaj sağlamaktadır. Dağlarda, denizlerde ve bulunduğunuz her alanda kullanabileceğiniz saat modelleri marka tarafından üretilerek piyasaya sunulmaktadır. Özellikle farklılık arayış içerisinde olanlar için tasarlanmış olan saatler özellikleri bakımından olduğu kadar kullanım açısından da rahatlık sağlamaktadır.
 

Dünyanızdaki Kullandığı Saat Markası

Su geçirmezlik özelliği, altın veya pırlanta gbi materyaller ile hazırlanmış olan kadran, yüksek basınç dayanıklılığı gibi pek çok farklı özellik üzerinden üretilmekte olan saatler bulunduğunuz her alanda kullanım rahatlığı sağlamaktadır. Marka uzun yıllardır tasarlamış olduğu saat modelleri ile değişen özellikler üzerinden gelişen teknolojiyi yakından takip ederek uygulamaktadır.
 

Saatler arasında özellikle marka denildiğinde akla gelen ilk markalar arasında Rolex saat yer almaktadır. Sporcular veya dünyanın dört bir yanında kaşifler gibi üstün başarılara imza atmış olan kişiler tarafından tercih edilebilecek çok sayıda farklı model seçeneği bulunmaktadır. Saatlerde belirlenmiş olan modeller özellikle kullanıcıların tercihleri konusunda etkili olmaktadır. Su geçirmezlik, yüksek basınç gibi durumlarda kullanılan saatler herhangi bir sorun yaşanmadan aynı şekilde çalışmaya devam etmektedir.

Haber Tarihi: 17 Mayıs 2018 Perşembe 16:22Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/rolex-saat-markasi-hakkinda-389266-haber/