İşte sosyal medyanın yıldızları

Hangi takımı kaç kişi takip ediyor? Facebook takipçi sayısı kaç? Instagram'da en çok hangi takım ön planda? Twitter'daki rakam şaşırttı!
Hangi takımı kaç kişi takip ediyor? Facebook takipçi sayısı kaç? Instagram'da en çok hangi takım ön planda? Twitter'daki rakam şaşırttı!
 
Facebook, Instagram, Twitter vb sosyal medya hesaplarındaki rakamlar açıklandı, tüm sosyal ağlar göz önünde bulundurulduğunda zirveye Brezilya yerleşti.
 
Instagram lideri Fransa!
 
3 milyona yaklaşan takipçi sayısıyla Fransa zirvede, 2.8 milyon takipçisiyle Brezilya ikinci sırada.
 
16.5 milyon takipçisi olan Mohamed Salah'a rağmen, Mısır'ın takipçi sayısı 100 bin bile değil.
 
Facebook'ta Brezilya zirvede!
 
12 milyona yaklaşan takipçi sayısıyla, Facebook'un zirvesine Brezilya yerleşti. 11 milyonu aşkın takipçisiyle Meksika ikinci sırada.
 
İngilizler 7 milyona yaklaşırken, Instagram lideri Fransa'yı Facebook'tan takip eden sayısı 5.5 milyonun üzerinde.
 
Twitter'da sürpriz, Meksika 1. sırada!
 
5.8 milyona yakın takipçisiyle Twitter'ın zirvesinde Meksika var. Tek başına 73.5 milyonun üzerinde takipçiye ulaşan Ronaldo'ya rağmen, Portekiz'i takip eden sayısı 600 bin bile değil. 
 
Twitter'da 4 milyonun üzerinde takipçisi olan Almanya'nın lider olduğu yer ise Çin'in en popüler sosyal paylaşım sitesi Sina Weibo.
 
Diğer milli takımların pek önem göstermediği Çin Pazarı, Almanların en etkili olduğu sosyal medya olarak dikkat çekiyor.
Haber Tarihi: 11 Haziran 2018 Pazartesi 18:26Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/iste-sosyal-medyanin-yildizlari-390421-haber/