Giyilebilir Teknoloji Ürünleri ve Telefon Aksesuarları MaxiTekno’da

Akıllı saat, akıllı bileklik, sanal gerçeklik gözlüğü, kablosuz şarj cihazı, bluetooth kulaklık gibi giyilebilir teknoloji ürünleri ve telefon aksesuarları en uygun fiyatlarla MaxiTekno Bilişim’in online mağazasında yer alıyor.

Bilişim teknolojilerinin hızlı yükselişini yakından takip eden MaxiTekno Bilişim, hayatın ayrılmaz bir parçası haline gelen akıllı cep telefonları için teknoloji ürünleri; hızlı şarj kablosu, hafıza kartı, kablosuz kulaklık, araç içi telefon tutucu, motosiklet telefon tutucu, taşınabilir şarj cihazı gibi telefon aksesuarlarını müşteri odaklı anlayışla online mağazasına taşıyor. Web sitesinde iPhone kullanıcıları için iPhone kablo çeşitleri, iPhone kablosuz şarj cihazı çeşitleri, iPhone kablosuz kulaklık; Android işletim sistemine sahip cep telefonları için Samsung kablosuz şarj gibi Android kablolarına da yer veren MaxiTekno, en uygun fiyatla onlarca çeşit akıllı telefon aksesuarları ve giyilebilir teknoloji ürünlerine de web sitesinde yer veriyor.

 

MaxiTekno, spor tutkunlarının en popüler cep telefonu aksesuarlarından biri olan nabız ölçer Xiaomi mi band 2 akıllı bileklik ve VeryFit, iWOWN, Juo markalara ait akıllı bileklik ve akıllı saat modellerini de online mağazasına taşıyor. MaxiTekno’da VR oyunları oynarken üst düzeyde görüntü kalitesi sağlayan giyilebilir teknolojinin en yeni ürünlerinden sanal gerçeklik gözlüğü modellerine de yer veriyor. Xiaomi sanal gerçeklik gözlüğü ile oyunseverler akıllı telefonlarını cihaza bluetooth ile entegre ederek mobil oyunların keyfini çıkarabiliyor.

 

Hayatı kolaylaştıran bluetooth kulaklık, telefon tutucu, kablosuz şarj, hızlı şarj cihazı, powerbank gibi akıllı cep telefonu aksesuarları ve giyilebilir teknolojinin en yeni ürünleri arasında yer alan akıllı bileklik, akıllı saat ve sanal gerçeklik gözlüğü modelleri en uygun fiyatlarla teknolojinin adresi MaxiTekno’da yer alıyor.

 

2014 yılında kurulan Maxitekno.com, online mağazasında en iyi hizmeti sunmayı ve sürekli olarak kendini yenilemeyi hedefliyor. Müşterilerine kusursuz bir alışveriş deneyimi sunmayı hedefleyen MaxiTekno Bilişim’in müşteri odaklı yaklaşım ve çözümleme ile en kaliteli bilişim ve teknoloji ürünlerine sahip olmak için vakit kaybetmeden Maxitekno.com web sitesini ziyaret edin, en güvenilir teknoloji adresinden en uygun fiyatlarlarla alışveriş yapın.

Haber Tarihi: 13 Temmuz 2018 Cuma 21:15Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/giyilebilir-teknoloji-urunleri-ve-telefon-aksesuarlari-maxiteknoda-391267-haber/