Tamam mı, devam mı?

Cumhuriyet'in önemli isimlerinden Özgür Mumcu, sosyal medya hesabından kararını açıkladı.
Cumhuriyet gazetesinin sahibi konumundaki Cumhuriyet Vakfı’nda yönetim değişikliğinin ardından gazetenin yazarlarının istifaları sürüyor. İstifa edileceği konuşulan Özgür Mumcu yazılarına ara vereceğini duyurdu. Twitter'dan bir açıklama yapan Mumcu, "Bir süredir yazmakta olduğum roman ve akademik çalışmalar sebebiyle köşe yazmaya ara vermek istiyordum. Bu düşüncemi hayata geçiriyorum. Cumhuriyet’i, hep olduğu gibi her gün almaya devam edeceğim" dedi.
 
Cuma günü yapılan toplantıda Cumhuriyet Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Alev Coşkun'un seçilmesinin ardından Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği’ne Murat Sabuncu'nun yerine, Haber Koordinatörü Aykut Küçükkaya getirilmişti. Gazetenin yayın kurulunda da değişiklikler olmuştu.
 
Mumcu Twitter'dan şu açıklamayı yaptı:
 
"Bir süredir yazmakta olduğum roman ve akademik çalışmalar sebebiyle köşe yazmaya ara vermek istiyordum. Bu düşüncemi hayata geçiriyorum. Demokrasi mücadelesine katkısını sürdüreceğine inancımı ve umudumu kaybetmediğim Cumhuriyet’i, hep olduğu gibi her gün almaya devam edeceğim."
Haber Tarihi: 11 Eylül 2018 Salı 23:15Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/tamam-mi-devam-mi-392278-haber/