"Sen ağlama dayanamam"

Ağustos ayında kızı Mihran Ela’yı kucağına alan Şükran Ovalı, sosyal medya hesabından doğuma giderken ve sonrasında çekilmiş kareleri paylaştı.
AĞUSTOS ayında kızı Mihran Ela’yı kucağına alan  Şükran Ovalı, sosyal medya hesabından doğuma giderken ve sonrasında çekilmiş kareleri paylaştı. Kendisini yalnız bırakmayan dostlarına “Canım dostlarım iyi ki aynı bahçenin çocuklarıyız. İyi ki sırtımı size dayadım!“ diyerek teşekkür eden Ovalı, eşi futbolcu Caner Erkin’in ağlarken çekilmiş fotoğrafını da “Sen ağlama dayanamam” notuyla paylaştı.
 
Eşi Caner Erkin başta olmak üzere dostları Bergüzar Korel, Enis Arıkan, Şebnem Bozoklu, Songül Öden, Müjde Ar gibi isimlerin kendisini yalnız bırakmadığının altını çizen Ovalı’nın hem duygusal hem de eğlenceli kareleri sosyal medya gündemine oturdu. Oyuncu, duygularını ise şu sözlerle ifade etti: “Canım dostlarım iyi ki aynı bahçenin çocuklarıyız. İyi ki sırtımı size dayadım! Arkamdan el sallayışınız…Hepinize tek tek teşekkür ederim. Bu unutulmaz anda beni yalnız bırakmadınız. Bana dua eden, tanımadığım ama hep hissettiğim güzel insanlar, size de teşekkür ederim.”
Haber Tarihi: 13 Eylül 2018 Perşembe 08:47Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/sen-aglama-dayanamam-392303-haber/