Samsung Note 9 Alacakların Bilmesi Gerekenler

Cep telefonu marka ve modelleri içerisinde en çok tercih edilen seçenekler arasında yer alan Samsung Note 9 gelişmiş özelikleri ile size profesyonel bir kullanımın anahtarını sunuyor.

Cep telefonu marka ve modelleri içerisinde en çok tercih edilen seçenekler arasında yer alan Samsung Note 9 gelişmiş özelikleri ile size profesyonel bir kullanımın anahtarını sunuyor. Uzun saatler yetecek pil özelliği ile keyfiniz yarıda kesilmeyecek. Bu sayede yedek batarya taşımanıza da gerek kalmayacaktır. 4000 mAH pil gücü ile uzun süreli bir kullanım sağlayabilirsiniz. Modelin en önemli özelliklerinden biri de geniş depolama alanı sunmasıdır. Modelin kendi hafızası 512 MB olup arttırılabilir hafızası ile 1 TB kadar çıkabiliyor. Bu da dizüstü ve masaüstü kadar depolama alanı sağlıyor.
 

İşlemci Hızı İle Fark Oluşturun
 

Samsung Note 9işlemci hızı ile de şaşırtıyor. 8 GB ram özelliği sayesinde oyunları kesintisiz bir hızda oynayabilirsiniz. Elinizde küçük bir bilgisayar bulundurduğunuzu da düşünebilirsiniz. Akıllı kamera sistemi ile kötü resim çekme ortadan kalkıyor. Pozlama değeri maksimum seviyede size sunuluyor. İşlemci hızının yüksek olması sayesinde internette yapacağınız işler daha hızlı ve güvenilir olacaktır. Bundan dolayı tercihlerinizde bu modeli ilk sıraya almayı ihmal etmeyin. Özel fiyat seçeneği ile bu telefona sahip olmak isterseniz hizmet alacağınız adres https://www.incehesap.com firması olacaktır. Bu modelin genel özelliklerine site üzerinden ulaşım sağlayabilir ve online olarak satın alabilirsiniz. Seçtiğiniz model garanti kapsamı içerisinde adresinize kadar gönderiliyor. Hızlı kargo avantajı da bulunuyor.

Haber Tarihi: 13 Eylül 2018 Perşembe 14:05Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/samsung-note-9-alacaklarin-bilmesi-gerekenler-392320-haber/