Shure Mikrofon Fiyatları

Efsanevi Shure mikrofon üreticisi, ürünlerini canlı performans, ses takviyesi ve stüdyo kayıtlarında profesyonel ses kullanımı için tasarlamıştır. Shure markası adı altında üretilen mikrofonların hepsi, şarkı söyleme ya da konuşma için bir dünya standardıdır.

Efsanevi Shure mikrofon üreticisi, ürünlerini canlı performans, ses takviyesi ve stüdyo kayıtlarında profesyonel ses kullanımı için tasarlamıştır. Shure markası adı altında üretilen mikrofonların hepsi, şarkı söyleme ya da konuşma için bir dünya standardıdır. Son derece etkili, yerleşik küresel bir filtre, rüzgâr ve nefes "pop" gürültüsünü en aza indirir. Tek yönlü (kardioid) bir alma paterni, istenmeyen fon gürültüsünü en aza indirirken ana ses kaynağını izole eder. Bu tip bir mikrofona sahip olma isteyen kişilerin öncelikli olarak piyasada araştırma yapması yararlarına olacaktır.
 

Shure Sm58 Mikrofon Fiyatı
 

Bilindiği üzere Shure Sm58 sağlam yapı, kanıtlanmış bir şok montaj sistemi ve çelik kafes ızgarası, kaba kullanımda bile SM58'in sürekli olarak, açık havada veya kapalı alanda çalışmasını sağlar. Bu tip bir mikrofona sahip olmak isteyen kişilerin 100 dolar civarında bir ücreti gözlerinden çıkarması gerekir. Shure Sm58 Mikrofon Fiyatı mağazadan mağazaya değişkenlik gösterir. Bu sebep ile etkin bir fiyat bulmak için kişiler piyasada fiyat araştırması yapmalıdır.
 

Shure c606 Mikrofon Fiyatı
 

Bu tip mikrofon, tekdüze kardioid pikap deseni, ana ses kaynağını yalıtır ve arka plan gürültüsünü en aza indirir. Pnömatik şok montaj sistemi, kullanım gürültüsünü azaltır. Etkili, yerleşik küresel rüzgâr ve pop filtresine sahiptir ve 180 derece döner kırmaya dayanıklı stand adaptörü ile birlikte verilir. Aynı zamanda bu tip bir mikrofon efsanevi Shure kalitesi, sağlamlığı ve güvenilirliği donatılmıştır. Shure c606 Mikrofon Fiyatıyaklaşık olarak 80 ila 120 dolar arasında bir ücreti gözden çıkarmaları gerekir.
 

Shure Condenser Mikrofon
 

Shure ailesinin son üyelerinden biri olan Shure Mikrofon modeli, sahne ve stüdyo performanslarında sonik doğrulukla tanınan endüstri standardı mikrofon olarak tanınır. Diğer tüm Shure mikrofon modelleri gibi bu üründe Shure kalitesi, sağlamlığı ve güvenirliği ile üretilmiştir.

 

 

Haber Tarihi: 14 Eylül 2018 Cuma 16:58Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/shure-mikrofon-fiyatlari-392340-haber/