Fulin'in dikkatsizliği başına iş açtı!

Güzel şarkıcı Fulin, geçtiğimiz gün Bebek Parkı'nda yürüyüş yaparken görüntülendi. Güzel şarkıcı bir kaza sonucunda elini yaktığını ve 2. Dereceden yanık olduğunu söyledi.
Son şarkısı 'Çek Kenara' ile adından söz ettiren güzel şarkıcı Fulin, yürüyüş yaptığı esnada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Fulin, ellerindeki yanığı fark eden basın mensuplarına,"İki gün önce su ısıtıcısından su alırken elime kaynar su döktüm ve beni acile götürdüler. 2. derece yanık oluşmuş, çok acı çekiyorum" dedi.
 
 
KYLIE JENNER FULİN'İN KOSTÜMÜYLE PAYLAŞIM YAPMIŞTI
 
Ünlü model Kylie Jenner'ın, Fulin'in klibinde giydiği kırmızı deri kostümle paylaşım yapması hakkında Fulin, "Son klibimde giydiğim kostümdü zaten, stylingini ben yapmıştım. 5 gün önce sosyal medyadan haberlerini aldım, 'bak işte Kylie de aynı kıyafeti giymiş' dediler. Sonra baktım baya bir pişti olmuşuz, kendisi de görmüştür zaten" şeklinde konuştu.
 
"TÜRKİYE'NİN EN İYİ DANS EDEN POPÇUSUYUM."
 
Dans konusunda çok iddialı olduğunu söyleyen Fulin, Hadise ve Atiye dışındakilerin çok dans edemediğini söyledi. Şarkıcı, "Bu konuda çok mütevazi olamayacağım 'Türkiye'nin en iyi dans eden popçusu benim' diyebilirim.
 
 
 
"ONLAR MONTAJ DANSÇISI"
 
"Hadise var, Atiye var onun dışında kalan birçok kişi dans ettiğini zannediyor oturup bir izlesinler kliplerini gerçekten dans edebiliyorlar mı? Ben onlara 'montaj dansçısı' diyorum. Klipleri montajlayınca dans ediyormuş gibi duruyorlar işte" açıklamasında bulundu.
Haber Tarihi: 08 Ekim 2018 Pazartesi 13:18Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/fulinin-dikkatsizligi-basina-is-acti-392772-haber/