Baby Shower Organizasyonları İçin Catering Menüleri

Doğuma kısa bir süre kaldığında annenin moralini yüksek tutmaya odaklanan baby shower partileri eğlenceli oldukları kadar lezzetli ikramlıklar bakımından da zengin oluyor.

Doğuma kısa bir süre kaldığında annenin moralini yüksek tutmaya odaklanan baby shower partileri eğlenceli oldukları kadar lezzetli ikramlıklar bakımından da zengin oluyor. Baby shower partilerinin organizasyonu anne adayının yakın arkadaşları tarafından yapılıyor ve gün boyunca anneye çeşitli hediyeler veriliyor. Baby shower partileri doğacak bebeğin cinsiyetine uygun renklerde masa düzeni ile renkli ve eğlenceli hale geliyor. Davet listelerinin oluşturulması, yemek menüsünün hazırlanması gibi hazırlıkların kimi zaman anne adayı kimi zaman da anne adayının arkadaşları tarafından yapıldığı baby shower etkinliği, annenin manevi açıdan destek aldığı bir organizasyondur.

 

Baby shower partilerinde çeşit çeşit tatlılar, içecekler, tatlı tuzu lezzetler, aperitifler ile zengin bir yemek menüsü oluşturuluyor. Ev, restoran ve cafe gibi mekanlarda organize edilen baby shower partilerinde davetli sayısına yetecek kadar yiyecekler hazırlanması için catering firmaları oldukça pratik çözümler sunuyor. Baby shower, doğum günü, nişan, kokteyl, parti, mevlüt gibi özel davetler için menü seçenekleri sunan Türkiye’nin ilk ve tek online catering sitesi Misafirliq.com, baby shower partileri için zengin menüler hazırlıyor. Misafirliq baby shower menüsü; mini sandviçler, jambon ve kaşar peyniri gibi başlangıçlar, sütlü pastane ekmeği, börek çeşitleri, birden fazla salata ve tatlı çeşitleri, sağlıklı içecekler bakımından zengin oluyor.

 

Baby shower davetlerinde dekoratif ürünler de önemli bir yer tutuyor. Catering firması Misafirliq, tercih edilen renkte ve isme özel hazırladığı karşılama panosu ile eksiksiz bir organizasyon hazırlanması için tüm seçenekleri sunuyor. Bir catering hizmetinde olması gereken her detayı düşünen Misafirliq; ahşap çiçekli tak, bayrak, açık büfe dekoru, çiçekli harf gibi yemek menüleri ve masa düzenleri ile uyumlu dekoratif ürünlere de yer veriyor.

 

Baby shower partisinde dilerseniz sunumlarınızı Misafirliq’in deneyimli garsonları ile gerçekleştirebilir ve kusursuz bir yemek daveti verebilirsiniz. Tüm siparişlerini hijyenik koşullarda hazırlayan ve özenle paketleyen Misafirliq kaliteli ve birinci sınıf lezzetleri en uygun fiyatlarla özel davetlere taşıyor. Özel bir davet planlıyorsanız hemen www.misafirliq.com web sitesini ziyaret edin.

Haber Tarihi: 08 Ekim 2018 Pazartesi 14:02Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/baby-shower-organizasyonlari-icin-catering-menuleri-392776-haber/