Son dakika... Gözaltında! Tecavüz ettikten sonra...

Almanya'da Bulgaristan vatandaşı bir adam, gazeteci Viktoria Marinova'ya tecavüz etme ve onu öldürme suçlarından dolayı gözaltına alındı.
Geçtiğimiz gün Bulgaristan’da araştırmacı gazeteci Viktoria Marinova, tecavüz edildikten sonra boğularak öldürülmüştü. Bu olay, AB’de son bir yılda işlenen üçüncü gazeteci cinayeti olmuştu. Olayla ilgili Almanya'da Bulgaristan vatandaşı bir adam gözaltına alındı. 
 
Bulgaristan Başsavcısı, Bulgaristanlı adamın 'tecavüz ve cinayetten' suçlandığını bildirdi.
 
BOKSÖR ÇIKTI
 
Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov, Cumhuriyet Başsavcısı Sotir Tzatzarov ve İçişleri Bakanı Mladen Marinov, Başbakanlıkta düzenledikleri ortak basın toplantısında zanlının 21 yaşındaki eski boksör Severin Krasimirov olduğunu açıkladı.
 
başsavcı Tzatzarov, cinayetle ilgili Marinova'nın profesyonel ve özel yaşamına dek muhtemel tüm nedenlerin soruşturulduğu ancak ilk belirlemelerin saldırının "anlık bir olay" olduğunu gösterdiğini belirtti. Tzatzarov, Marinova'ya tecavüz eden ve yumruklayarak öldüren saldırganın suçlu bulunması durumunda 20 yıla kadar veya ömür boyu hapis cezası alabileceğini duyurdu.
 
Gazeteci cinayetiyle ilgili soruşturmada daha önce de Rumen bir şahıs polis tarafından sorgulanmış ardından serbest bırakılmıştı.
 
Haber Tarihi: 10 Ekim 2018 Çarşamba 13:27Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/son-dakika-gozaltinda-tecavuz-ettikten-sonra-392803-haber/