Kıbrıs’ın Ünlü Plajları

Akdeniz’in ortasında tüm güzelliği ile her yıl sayısız tatil severi kendisine çeken bir tatil cenneti olan Kıbrıs’ta yaz tatilinizi en iyi şekilde yaşayabilmenizi sağlayacak birbirinden güzel plajlar yer almaktadır

Akdeniz’in ortasında tüm güzelliği ile her yıl sayısız tatil severi kendisine çeken bir tatil cenneti olan Kıbrıs’ta yaz tatilinizi en iyi şekilde yaşayabilmenizi sağlayacak birbirinden güzel plajlar yer almaktadır. Akdeniz’in inci adası Kıbrıs’ta bulunan Kıbrıs otelleri ile Kıbrıs’ta son derece konforlu bir tatil deneyimi yaşarken, sizler için sıralayacağımız bu plajlarda da deniz, kum ve güneşin keyfini en iyi şekilde çıkartabilirsiniz. Kıbrıs sahip olduğu bu tatil güzellikleriyle aynı zamanda eşsiz bir balayı rotasıdır. Hem renkli ve hareketli plajları hem de el değmemiş plajları ile Kıbrıs’ta herkesin tadını çıkartabileceği bir yaz tatili ortamı bulunabilmektedir

Palm Beach

Gazimağusa’da yer alan Palm Beach, benzersiz güzellikte bir denize ve kumsala sahiptir. Kıbrıs’ın bu renkli plajlarında denizin keyfini çıkartabilirsiniz. Aynı zamanda 1975 yılında bombalanarak oldukça ağır hasar gören Kapalı Maraş bölgesi de Palm Beach’in hemen yakınında yer almaktadır. Tarihin izleri ile iç içe yer alan Palm Beach, bu nedenle de farklı bir atmosfere sahiptir.
 

Altın Kumsal
 

El değmemiş ve bakir bir alanda yer alan Altım Kumsal, Kıbrıs’ın en güzel yerlerinden birisidir. Afrodit’in doğduğu söylenen Altın Kumsal’da denizin ve kumsalın keyfini en iyi şekilde yaşayabilirsiniz. Caretta carettaların yumurtalarını bıraktığı ve çevrede yaban eşeklerinin yer aldığı Altın Kumsal’ı da Kıbrıs tatiliniz süresince görmenizi öneririz.
 

Glapsides
 

Kamp alanlarının yoğun olduğu bir bölgede yer alan ve doğa sporları için birçok olanağın bulunduğu Glapsides, Kıbrıs’ta görmeniz gereken yerlerdendir. Karpaz ve Gazimağusa arasındaki bölgede yer alan Glapsides’de dalış yapabilir, birçok su sporu etkinliği gerçekleştirebilirsiniz. Tatilinize biraz heyecan ve spor katmak istiyorsanız Glapsides’i mutlaka ziyaret etmelisiniz.
 

Acapulco Plajı
 

Girne’nin en şık plajlarından biri olan Acapulco Plaj, Acapulco Otelinin kendi özel plaj alanının yer aldığı bir ortama sahiptir. Fakat otel misafirleri dışında da herkese kapıları açık olan Acapulco Plajı, Girne’nin en güzel plajlarından biridir.
 

Golden Bay Plajı
 

Sapsarı bir kumsala sahip olan Golden Bay Plajı’nda deniz, kum ve güneşin keyfini en iyi şekilde çıkartacağınız yerlerdendir. Kıbrıs’ın birbirinden güzel bu plajları ile yaz tatilinizi en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. Kıbrıs tatilinizi Kıbrıs turları gibi tur seçenekleriyle de değerlendirebilirsiniz. Hem Kıbrıs’ı gezip görebileceğiniz hem de plajların tadını çıkartabileceğiniz bir tatil deneyimini Kıbrıs turları ile yaşayabilirsiniz. Kıbrıs sahip olduğu birbirinden konforlu oteller ve plajlarla da eşsiz bir balayı rotasıdır. Kıbrıs balayı otelleri ile mutluluğunuza mutluluk katacak bir balayı tatili yaşayabilir, yaz aylarının keyfini birbirinden güzel Kıbrıs plajlarında çıkartabilirsiniz. Hayallerinizdeki Kıbrıs tatiline Touristica fırsat ve kampanyaları ile çok ekonomik fiyatlara sahip olabilirsiniz… Kıbrıs’ta sevdikleriniz ya da ailenizle birlikte eksiksiz bir yaz tatiline Touristica ile adım atabilirsiniz.

Haber Tarihi: 19 Ekim 2018 Cuma 16:56Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/kibrisin-unlu-plajlari-392947-haber/