Mono Sağlık Genital Beyazlatma

Mono Sağlık uzman hekim ekibimiz, titiz ve son derece başarılı lazer ile genital beyazlatma ve renk açma işlemi uyguluyoruz.

Mono Sağlık uzman hekim ekibimiz, titiz ve son derece başarılı lazer ile genital beyazlatma ve renk açma işlemi uyguluyoruz. Oldukça ilerleyen ve son derece ağrısız yöntemlerle uygulanan lazer ile beyazlatma işlemini oldukça başarıyla gerçekleştiren uzman hekimlerimiz, kararmış cilt görüntüsünü ortadan kaldırarak lazer teknolojisinin de yardımı ile son derece başarılı beyazlatma uygulamaları yaratıyor.
 

Genital Kararmaya Lazer Çözümü
 

Genital bölgede kararma sorunu ilerleyen yaş, hormonal sorunlar, enfeksiyonlar gibi çeşitli sebepler nedeni ile ortaya çıkıyor. Öte yandan dar giyinmek, genital bölgeye sıkılan kozmetik ürünler aşırı kilo alımı gibi alt sebepler de genital kararma nedenleri arasında yer alıyor. Mono Sağlık uzman kadromuz genital bölge beyazlatma işlemini oldukça başarı ile gerçekleştiriyor ve genital bölgenin görüntüsünü düzenliyor. Ayni zamanda koltuk altı kararması için de lazer işlemi uygulayan ekibimizin kaliteli hizmeti sayesinde kararma sorunundan kurtulmaya yardım ediyoruz.
 

Genital Daraltma İşlemi
 

Aşırı vajinal genişlik sorunu zaman zaman kadınlarda görülen problemler arasında yer alıyor. Mono Sağlık uzman hekim ekibimiz, genital daraltma hizmeti doğum, ilerleyen yaş veya hormonal nedenler gibi sorunların baş göstermesi ile beraber ortaya çıkan genital sorunları daraltma işlemi uygulayarak çözüme kavuşturuyor. Sağlık açısından oldukça önemli olan genital bölge daraltma işleminin yapılmaması cinsel haz sorunlarını ve sarkma gibi sorunların ortaya çıkarır. Mono sağlık ekibimiz internet sitemiz monosaglik.com sitemizde genital saglik ile ilgili tüm bilgilerini paylaşıyor.

Haber Tarihi: 27 Ekim 2018 Cumartesi 21:07Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/mono-saglik-genital-beyazlatma-393057-haber/