Silah Satıyorum

Savaşçı nesillerden gelen bir özellik olan silah, gücü ve hükümdarlığı simgeler. Silah koleksiyoncuları ve av tutkunu olan insanlar için vazgeçilmez aksesuarlardan olan silahların ülkemizde de çok sayıda tutkunu bulunur.

Savaşçı nesillerden gelen bir özellik olan silah, gücü ve hükümdarlığı simgeler. Silah koleksiyoncuları ve av tutkunu olan insanlar için vazgeçilmez aksesuarlardan olan silahların ülkemizde de çok sayıda tutkunu bulunur. Ülkemizde ruhsatlı silahı olan kişilerin güven içinde ikinci el silah satışı yapabilmeleri için, www.silahsatiyorum.com platformunu kurduk. Sitemiz üzerinden satmak istediğiniz silahlarınızı sitemize ekleyebilirdiniz.
 

Sitemiz ücretsiz olarak üyelik oluşturularak silah satışının yapıldığı, kaliteli ve yasalara uygun olarak hazırlanmış bir e ticaret sitesidir. Silah satışı yapmak isteyenlere hizmet verdiğimiz gibi 2. el silah alımı yapmak isteyenler için de birçok marka ve modelde silah, sitemiz üzerinde yer almaktadır.
 

Ruhsatlı Silah Satışı
 

Sitemizde tüm modellerde ruhsatlı silah satışı yapılmaktadır. Türkiye genelinde pek çok kişi tarafından satışa çıkarılmış olan ruhsatlı silah modellerimize sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Sitemiz üzerinden satın almak istediğiniz silahlar ile ilgili tüm detaylara, ayrıca fiyat bilgisine de ulaşabilirsiniz. Glock, Kırıkkale, Beretta, Browning gibi birçok marka ruhsatlı silaha, sitemizi inceleyerek sahip olabilirsiniz.
 

Sorunsuz Silahlar
 

Sitemiz üzerinden ruhsatlı silahınızı tüm Türkiye'ye satmak için sitemize ücretsiz üye olabilirsiniz. Üyelik sonrası sitemizde bulunan yüzlerce farklı modelde silaha, kendi silahınızı da ekleyebilirsiniz. Silah almak isteyen tüm kişiler sitemizin ana sayfası üzerindeki arama motoruna hangi ilden silah satın almak istedikleri bilgisini girerek, bulundukları ilde satışa çıkarılmış olan ruhsatlı silah modellerine anında ulaşabilir.
 

Silah Satışında Uygun Fiyatlar
 

Sitemiz üzerinde en çok tercih edilen silah marka ve modellerine ulaşabilirsiniz. Sig Sauer, Smith Wesson, Glockh, Beretta ve daha yüzlerce marka silah sitemiz üzerinde yer almaktadır. Antika tüfekler, yivli tabancalar, silahlar ve silah aksesuarlarının tüm modellerine sitemiz üzerinden ulaşabilir, uygun fiyat seçenekleri ile satın alabilirsiniz. Sitemiz üzerinden ilan veren kişiler ile irtibat kurarak, fiyat konusunda veya diğer detaylar hakkında görüşme yapabilirsiniz.
 

Silahlar Arasında da Karşılaştırma
 

Silah tutkunları için her silahta bir detay bulunur. Silahlarını tanıyacakları ve diğer silahlardan ayırt edecekleri bir detayı mutlaka oluştururlar. Sitemiz üzerinde çok çeşitli antika ve tip silahlar yer almaktadır. Satın almak istediğiniz silahları sitemiz üzerinden kıyaslayarak, hangi silahı satın alacağınıza daha ayrıntılı bir şekilde karar verebilirsiniz. Sitemiz üzerinde satışa sunulmuş olan tüm silahlar orjinal olup, sıkıntısız ürünlerdir. Satın almak istediğiniz silah ile ilgili tüm özellik ve detaylara sitemiz üzerinden ulaşabilir, silah hakkında veya satış ile ilgili herhangi bir konuda sitemize mesaj veya iletişim numaralarımız üzerinden ulaşabilirsiniz.
 

Yasal Silah Satışı
 

Sitemiz üzerinden satışa sunulan tüm silahlar yasalara uygun olan ve ruhsatlı olan silahlardır. Antika model silahlarda fiyatlar makul seviyelerde belirlenmiştir. Aramış olduğunuz tüm marka silahlar sitemiz üzerinde, sahiplerinin ad, soyadı, bulunduğu il ve şehir detayları ile sizlerle buluşturulmakta ve silah sahiplerinin belirlediği fiyatlar da sitemizde yer almaktadır.

Haber Tarihi: 06 Kasım 2018 Salı 05:16Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/silah-satiyorum-393206-haber/