Avrupa'nın 4 bir yanından bomba haberleri!

Barselona'da 2, başkent Madrid'de ise 1 tren hattı bomba şüphesiyle kapatıldı. Olay yerine bomba imha ekipleri geldi. Ayrıca Fransa'dan da bomba haberleri geldi.
İlk haber, güneydeki sahil kenti Barcelona'dan geldi. Polis ekipleri, bomba alarmı nedeniyle iki tren hattını ulaşıma kapattı. Hattaki iki trenin boşaltıldığı bildirildi. 
 
Sants de Barcelona istasyonuna patlayıcı imha uzmanları gönderildi.
 
MADRİD'DE DE BİR TREN İSTASYONU BOŞALTILDI
 
Barselona'dan sonra Madrid'de de güvenlik alarmı nedeniyle bir tren istasyonu boşaltıldı. Madrid'deki "Atocha" tren istasyonunun da tahliye edildiği belirtiliyor ancak tahliye sebebiyle ilgili bilgi verilmedi.
 
Polis yaptığı açıklamada, "Yerel saatle 7 sularında tren şirketi tarafından tarayıcıdan geçen bir çantanın içinde patlayıcı cihaz olması muhtemel bir obje görüldüğü ile ilgili ihbar aldık. Kontrollere devam ediyoruz" dedi.
 
FRANSA'DAN DA BOMBA HABERLERİ GELİYOR
 
Fransız polisi, Dunkerque kentinde bir kadının hastaneye bombalı saldırı düzenleyeceği şüphesiyle operasyon düzenlediğini duyurdu.
Haber Tarihi: 07 Kasım 2018 Çarşamba 14:06Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/avrupanin-4-bir-yanindan-bomba-haberleri-393226-haber/