Derya Uluğ: Sıla'nın yanındayım

Derya Uluğ, bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen Milas Zeytin Hasat Şenliği etkinlikleri kapsamında verdiği konserle Milaslılara unutulmaz bir gece yaşattı. Milas’ta konser veren Derya Uluğ; Sıla’nın şarkılarını seslendirerek, Sıla’ya destek olduğunu söyledi
Bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen Milas Zeytin Hasat Şenliği etkinlikleri kapsamında popçu Derya Uluğ, bir alışveriş merkezinde sahne aldı.
 
Müzik listelerinde ilk sıralarda yer alan ve hit olan şarkıları; “Sürgün Aşkımız”, “Nabız 180”, “Okyanus” ve “Ne Münasebet” isimli parçaları seslendiren Uluğ, Milaslıları coşturdu.
 
SILA'NIN ŞARKILARINI SESLENDİRDİ
 
Derya Uluğ, konserinde sevgili Ahmet Kural tarafından şiddet gören Sıla’nın şarkılarını seslendirerek, Sıla’ya destek olduğunu söyledi.
 
'SEN GÜÇLÜ BİR KADINSIN'
 
Şarkıcı Derya Uluğ, “Sıla, Türk Pop Müziği’nin güçlü yorumcularından ve söz bestekârlarından şiddetin, maalesef her türlü kültür düzeyinde ortaya çıktığını gördük. Kadına şiddete her zaman karşıyım. Sıla’ya buradan sevgilerimi gönderiyorum. Her zaman yanındayım Sıla! Sen güçlü bir kadınsın” dedi.
Haber Tarihi: 07 Kasım 2018 Çarşamba 23:08Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/derya-ulug-silanin-yanindayim-393229-haber/