Xiaomi Mi A2 Lite İkinci Nesil Android One

Xiaomi Mi A2 Liteikinci nesil Android One olarak tanımlanan akıllı telefonların en uygun fiyatlısı olarak satışa çıkması ile büyük bir ilgi ve beğeni topluyor.

Xiaomi Mi A2 Liteikinci nesil Android One olarak tanımlanan akıllı telefonların en uygun fiyatlısı olarak satışa çıkması ile büyük bir ilgi ve beğeni topluyor. Ülkemizde kısa sürede güvenilir bir marka haline gelen Xiaomi bu modeli de güven tazeliyor ve müşteri kitlesini arttırmaya devam ediyor. Üstün özellikleri ile dikkat çene marka bu modelinin sahip olduğu özellikler ile akıllı telefon markaları arasında muadil modellerine göre öne çıkıyor.
 

Xiaomi Mi A2 Lite Özellikleri İle Dikkatleri Üzerinde Topluyor
 

32 ve 64 GB dahili hafıza seçenekleri bulunan Xiaomi Mi A2 Lite microSD kart desteği ile 256 GB depolamaya sahip olabiliyor. 2018 yılında satışa çıkmasına rağmen kısa sürede ilgi toplayan telefon Android 8.1 Oreo işletim sistemi ve 2000 Mhz işlemcisi ile gücünü ortaya koyuyor. Arka kamerası 12 MP olmasının yanında sensörleri ve flash desteği ile güzel ve kaliteli çekimler yapma imkânı sağlayan bir yapıya sahip. Çim sim kart desteği bulunan modelin pil gücünün ise 4000 mAh olması onu güçlü kılıyor. Bu telefon ile 6 saat kesintisiz oyun keyfi yaşayabilirsiniz. 5,84 inç ekranı 19:9 görüntü oranına sahip olup ürün geniş ekranı ile göz dolduran telefonun ekranında fiziksel gezinme tuşlarının yerini sanal tuşlar almış ve sanal tuşların gizlenebilmesi sayesinde ekran kaybı da yaşatmıyor. Alüminyum gövdesi ile büyük ve ince bir yapıya sahip.
 

Üstün Özellikleri İle Cezbeden Xiaomi Mi A2 Lite Fiyatı Nedir?
 

Xiaomi Mi A2 Litemodeli ile diğer modellerinde olduğu gibi yüksek performansa sahip cihazı uygun fiyatları ile satışa sunmuştur. Farklı markaların benzer modelleri ile kıyaslandığında özellik olarak altta kalmayan hatta birçoğunun üzerinde yüksek donanıma sahip olan bu akıllı telefona 32 GB ve 64 GB olan modellerinin 1.200 – 1.500 TL aralığındaki fiyatları ile sahip olmak mümkün. Ülkemize ilk girişi ile yüksek donanımlı ve uygun fiyatlı modelleri ile çekimser yaklaşılan marka kısa sürede giderek artan kullanıcıları ile kalite ve performansını kanıtlamış görünüyor. Mi A2 Lite modeli ile de büyük ilgi ve beğeni toplayan model yükselen başarı ve satış ivmesi ile akıllı telefon pazarında kendinden söz ettiren güvenilir bir yer edinmiş durumdadır. Ürünü incelemek için https://www.incehesap.com/xiaomi-mi-a2-lite/

Haber Tarihi: 26 Kasım 2018 Pazartesi 11:57Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/xiaomi-mi-a2-lite-ikinci-nesil-android-one-393549-haber/