Karın Germe Ameliyatı ile Sıkı Bir Karna Sahip Olun!

Sıkı bir karna sahip olmanın sırrı her zaman spor sanıldı ancak durum öyle değil. Genetik faktörü nedeni ile kimi insanlar spordan hayal ettikleri verimleri alamayabiliyor.

Sıkı bir karna sahip olmanın sırrı her zaman spor sanıldı ancak durum öyle değil. Genetik faktörü nedeni ile kimi insanlar spordan hayal ettikleri verimleri alamayabiliyor. Ancak estetik uygulamalar sayesinde insanlar hayallerini süsleyen şekilli ve sıkı karna sahip olabiliyor. Peki karnı sıkılaştırmak amacıyla uygulanan estetik operasyonun adı nedir? Karın germe ameliyatı. Karın germe ameliyatı, karnınıza yapılan germe işlemi sayesinde sıkı bir karna sahip olmanızı sağlar.

 

Karın Germe Ameliyatı Nasıl Gerçekleşir?

Karın germe ameliyatı, sarkık derinin gerilmesi yoluyla gerçekleştirilir. Sarkık deri sorunu ile genellikle çok fazla kilo alıp veren kişiler karşılaşır ve ne yazık ki spor hiçbir şekilde bu durumu iyileştiremez, fazla olan derinin bir şekilde alınması ve gerilmesi gerekir, bunu da ancak karın germe ameliyatı gerçekleştirebilir. Karın germe ameliyatı bir mucize olarak tanımlanabilir çünkü insanları ömür boyunca taşımaları gereken bir fazlalıktan kurtararak hem sağlıklarına hem de görünümlerine kusursuz faydalar sağlıyor!

 

Kimler Karın Germe Ameliyatı Kimler İçin Uygun?

Karın germe ameliyatı hızlı kilo alıp verdiğinden dolayı sarkık derilere sahip olan kişiler tarafından uygulanır, aynı zamanda hamilelik sonrası sarkmayla karşılaşan kadınlar da karın germe ameliyatına sık sık başvurur.

 

Karın germe ameliyatı tam karın germe ameliyatı ve mini karın germe ameliyatı olarak ikiye ayrılır. Deri sarkmasına göbek deliğinin üstündeki kısımlar da dahil olduğu zaman tam karın germe ameliyatı uygulanır. Ancak sarkma yalnızca göbek altı kısımdaysa bu durumda uygun olan karın germe yöntemi mini karın germe yöntemidir.

 

Karın Germe Ameliyatı Konusunda Uzmanlaşmış Estetik Cerrahlar

Karın germe ameliyatı olmayı düşünüyorsanız ya da karar verdiyseniz yapmanız gereken ilk şey nitelikli bir estetik cerrah ile tanışmak. Bunun için en iyi yol haber bültenlerinden yetkin bir cerrah bulmak ve sonrasında operasyonlarının öncesi ve sonrası hallerine göz atarak kendisi hakkında fikir sahibi olmaktır. Unutmayın, bir estetik cerrahın en iyi referansı hastalarıdır! Geçmiş operasyonları doktor hakkında en iyi bilgileri verir.

 

Op. Dr. Gökhan Haytoğlu karın germe ameliyatı ile hastalarına mucizevi sonuçlar sunuyor. Eğer Gökhan Haytoğlu’nun operasyon sonuçları ve ameliyat teknikleri hakkında bilgi edinmek isterseniz yazının sonunda kendisinin web sitesinin linkini bulabilirsiniz.

 

Karın Germe Ameliyatı Fiyatları

Karın germe fiyatları, vakaya göre değişkenlik gösterir, sarkık deri miktarı, ne kadar derinin gerileceği ya da liposuctiona ihtiyaç duyulup duyulmayacağı gibi pek çok faktör karın germe fiyatlarını belirler. Karın germe ameliyatı fiyatları hakkında daha detaylı bilgiler almak isterseniz bu: https://www.gokhanhaytoglu.com/karin-germe.html adresi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. 

Haber Tarihi: 03 Aralık 2018 Pazartesi 22:17Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/karin-germe-ameliyati-ile-siki-bir-karna-sahip-olun-393682-haber/