Yemekteyiz'de ortalık karıştı! Tepsiler yere atıldı...

TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programı büyük bir kavgaya sahne oldu. Yarışmacının yorumunu yanlış anlayan genç adam, masayı yumruklayıp, mutfakta tepsileri yere attı.
TV8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programı büyük bir kavgaya sahne oldu. Bir yarışmacının "Sen annene çok bilmiş diyor musun?" yorumunun yanlış anlayan genç yarışmacı, yemek masasını yumrukladı. Daha sonra sakinleşmesi için mutfağa alınan genç burada da tepsileri yere fırlattı.
 
Yemekteyiz'in ilk gün yarışmacısı olan Tayfun Arslan, kendi gününü atlattıktan sonra akıllara zarar bir karaktere büründü. Katıldığı masalarda agresifliği ve edep sınırlarını aşan tavırları ile sivrilen Tayfun Arslan 3. günde Yemekteyiz'in en utanç verici kavgalarından birine imza attı. Bülent Kızılateş'in ev sahibi olduğu günde ilk dakikalardan itibaren kavga çıkaracağının sinyalini veren Tayfun Arslan, ev sahibine yönelik saldırgan tavırlarıyla istediğini alamayınca önce karşısındaki Necmettin Kırbay'a saldırdı. Masada tansiyonu bir anda yükseltince araya Onur Büyüktopçu girdi ve eleştirilerinin saygı sınırları içinde olmadığını belirtti. Bu uyarıdan üstüne düşeni almayan Tayfun Arslan, "Bugün beni kimse susturamaz" deyince Onur Büyüktopçu "Ne demek susmayacağım, ne yapacaksınız yarışmacılara" diyerek çıkıştı. Ancak bunlar da onu frenlemedi.
Haber Tarihi: 06 Aralık 2018 Perşembe 09:34Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/yemekteyizde-ortalik-karisti-tepsiler-yere-atildi-393726-haber/