Polly Pocket Oyuncakları

Çoğunlukla kız çocuklarının tercih ettiği bir oyuncak türü olan polly pocket her yaş aralığına hitap etmektedir. Oyuncağın oynanma kapasitesi olarak tercih etme cinsiyet seçeneği bulunmamaktadır. Eğlenmeyi seven kız ve erkek çocuklarının ilgiyle takip ettiği bir oyuncak türüdür.

Çoğunlukla kız çocuklarının tercih ettiği bir oyuncak türü olan polly pocket her yaş aralığına hitap etmektedir. Oyuncağın oynanma kapasitesi olarak tercih etme cinsiyet seçeneği bulunmamaktadır. Eğlenmeyi seven kız ve erkek çocuklarının ilgiyle takip ettiği bir oyuncak türüdür.
 

Polly Pocket Nedir?
 

Polly Pocket arkadaşları ve hayvanları olan, birbirinden eğlenceli giydirilebilir kıyafetlerin yer aldığı eğlence temalı konseptiyle dikkat çeken yeni nesil oyuncakları arasına girmeyi başarmıştır. Polly Pocket’in günlük yaptığı işler vardır. Örneğin uyanır ve banyo eğlencesi yapar. Banyoda vakit geçirmekten oldukça keyif alır. Banyodan çıktıktan sonra birbirinden renkli elbiselerini giyer.
 

Havanın durumuna uygun ya da gideceği yere uygun kıyafetlerinin olduğu paketler mevcuttur. Ayrıca birbirinden farklı özellikte arkadaşları vardır. Her arkadaşının bir ismi vardır. O bütün arkadaşlarını sever. Polly Pocket’in hayvan dostlarını da başka bir macerada keşfedebilirsiniz. Birbirinden geniş materyal seçeneği ile çocukların hayal dünyasına hitap eder. El göz koordinasyonunu geliştirir. Düşünme yeteneğini geliştirerek her yaşta çocuğun eğlence ile oynayacağı ürünler üretilmiştir.
 

Polly Pocket Ürünleri ve Yaş Aralığı
 

Ürünler polly pocket bebeklerini ve o bebeklerin maceralarını kapsamaktadır. Bu bebekler Polly Pocket’in arkadaşlarını oluşturmaktadır. Her birinin ismi ve karakteri farklıdır. Bu oyuncak seçeneği Polly Pocket’in ve arkadaşlarının maceralarını anlatan ürünlerdir. Bebeğin hayvan arkadaşı, bebeğin diğer bebeklerle arkadaşlıkları, banyoda olan eğlencesinin ürünleri, bebeğin kaydırak eğlencesi oyuncakları, Polly ve onun birbirinden renkli kıyafetlerinin içinde yer aldığı oyun seti en çok satılan ürünler arasına girmektedir.
 

Bütün oyuncaklar 4 yaş ve üstü için uygundur. Özellikle Polly Pocket hayvan arkadaşları başta olmak üzere kıyafetler ve arkadaşlarının ürünleri küçük parçalar içermektedir. Bu da 4 yaş altı çocuklar için boğulma riski oluşturur. Ürün paketlerinin üzerinde de bu uyarı yer almaktadır. Ürünler sitemizin stoklarında bulunmaktadır. Siz de çocuğunuza en uygun nitelikte Polly Pocket evi ürününü belirleyerek sitemizden sitemin edebilirsiniz.
 

Polly Pocket Fiyatları
 

Oyuncak Evreni sitesinde oyuncakları en uygun fiyata bulabilirsiniz. Çünkü en ideal ve oyuncağın bütün maceralarını barındırma seçenekleriyle geniş bir seçenekle bulunmaktadır. Size kalan en uygun oyuncağı bulup uygun fiyata bizden temin etmek olacaktır.

Haber Tarihi: 12 Aralık 2018 Çarşamba 16:57Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/polly-pocket-oyuncaklari-393809-haber/