Fenerbahçe'den Gomis'e resmi teklif!

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla gol kralı olan Bafetimbi Gomis için resmi temaslara başladı. Sportif direktör Comolli, yakın arkadaşı Gomis'in menajeri Mendy ile Fransa'da buluşup teklifini iletti.
Gomis transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe, Gomis için resmi temaslara başladı.
 
Sportif direktör Damien Comolli yakın arkadaş olduğu Gomis'in menajeri Mendy ile Fransa'da buluşup teklifi yaptı. Yıldız futbolcu İstanbul'a dönmek isterken, transferin kaderi Al Hilal'in tutumuna bağlı... 
 
Devre arasında büyük ses getirecek bir transfer operasyonu için start veren Fenerbahçe'de Bafetimbi Gomis sesleri yükseliyor.
 
Bu transfer için "Olmaz, mümkün değil" yorumları yapılsa da Fenerbahçe'den çok flaş bir hamle geldi. Sarı-Lacivertliler, Galatasaray'ın eski golcüsünün transferi için resmi girişimlere start verdi.
 
DAMİEN COMOLLİ'NİN KANKASI!
 
Sportif direktör Damien Comolli'nin, çok yakın arkadaş olduğu Gomis'in menajeri Mendy ile Fransa'da bir araya geldiği öğrenildi. Comolli bu görüşmede Bafetimbi Gomis için teklifi de iletti.
 
Alınan bilgilere göre sezon başında Al Hilal'e giden tecrübeli forvet İstanbul'a dönmeyi çok istiyor. Suudi kulübünün bu konudaki tavrı transferin de ?geleceğini belirleyecek.
 
(Takvim)
Haber Tarihi: 22 Aralık 2018 Cumartesi 13:21Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/fenerbahceden-gomise-resmi-teklif-393917-haber/