Günümüzde Adwords Reklamları Oldukça Önemli Konumdadır

Google, geçmişte ve günümüzde en çok kullanılan arama motorunda lider konumdadır. Google arama motoru yardımıyla kullanıcılar aramak istedikleri her şeye kolayca ulaşabiliyorlar.

Google, geçmişte ve günümüzde en çok kullanılan arama motorunda lider konumdadır. Google arama motoru yardımıyla kullanıcılar aramak istedikleri her şeye kolayca ulaşabiliyorlar. Burada diğer bir püf noktada Google Adwords Reklamları ile ön plana çıkan içeriklerdir. Google’ın sunduğu Adwords hizmetinin diğer reklam faaliyetlerinde temel farkı sonuçların hemen hiç beklemeden analiz edilmesi ve kendi bütçenize göre reklam oluşturabilme imkanı sağlamasıdır.
 

Adwords Reklamları İle Kitlenizi Genişletin

Arama ağına yönelik bu reklamlar ile kullanıcıların ürün veya hizmet ararken yaptıkları aramalar sayesinde hedef kelimede sizin bağlantınız sponsorlu bağlantı olarak ilgi çekici bir şekilde görüntülenmektedir. Adwords reklamları yoluyla kullanıcılar sizin sponsorlu reklam bağlantınıza tıkladıkları zaman sizin Adwords bakiyenizden tıklama başı bazı ücret kesilmektedir.
 

Adwords hizmetinin diğer sunduğu hizmetler ise görsel reklam hizmetleri, video reklam hizmetleri ve uygulama reklam hizmetleridir. Görsel reklam hizmetinde çeşitli web sitelerinde, Gmail hizmetinde ve bazı mobil uygulamalarda sizin reklamınızın görüntülenebilmesi mümkündür. Video reklam hizmetinde, en büyük sosyal mecralardan birisi olan Youtube’da reklamınızın video olarak görüntülenebilmesi mümkün kılınmaktadır. Uygulama bazlı reklam hizmetinde ise  iOS ve Android işletim sistemi uygulamalarında sizin reklamınıza yer veriliyor. Tüm bu hizmetler ile birlikte Adwords kesinlikle kitlenizi geliştirmeye büyük olanak sağlamaktadır. Adwords hakkında tüm bilgiler ve hizmet hakkında detaylı püf noktalar için ziyaret edebilirsiniz: https://mobitek.com/google-ads-reklamlari/

 

Haber Tarihi: 27 Aralık 2018 Perşembe 10:33Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/gunumuzde-adwords-reklamlari-oldukca-onemli-konumdadir-393982-haber/