Hatice ünlü yıldıza özendi, transparan kıyafetle dans etti

Yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettiren şarkıcı Hatice, bu seferde transparan kıyafetiyle dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce'ye özenerek onun gibi dans etti.
2018 yazına havuz başında verdiği bikinili pozlarla damga vuran ve kalçası hakkında yapılan yorumlarla uzun bir süre magazin gündeminde kalan şarkıcı Hatice bu defa yaptığı dansla dikkat çekti.
 
Dünyaca ünlü yıldız Beyonce'ye özenen Hatice sosyal medya hesabından paylaştığı dans videosuna "Bir Beyonce kadar olmasak da bizden de çıkacak bir şeyler. Not: Dans Etmek kadar güzel bir şey yok…" notunu yazdı. 40 yaşındaki şarkıcı Hatice, videosunda Beyonce'yi de etiketlemeyi ihmal etmedi.
 
 
"YA YÜREĞİN YA ARKAN SAĞLAM OLACAK"
 
Ünlü şarkıcı Hatice, Instagram hesabından paylaştığı video ile spor yaptığı anları takipçilerinin beğenisine sundu. Hatice spor videosuna "Bu devirde ya yüreğin yada arkan sağlam olacak" notuyla adından söz ettirmişti.
Haber Tarihi: 18 Ocak 2019 Cuma 10:13Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/hatice-unlu-yildiza-ozendi-transparan-kiyafetle-dans-etti-394220-haber/