Yeni Trend Modern Prefabrik Yapılar

Üstün teknoloji ile üretilen prefabrik ev çeşitleri uzun ömürleri, düşük bakım maliyetleri, ekonomik olmaları nedeniyle tercih edilmektedir

Prefabrikte Kalite ve Güvenin Adresi
 

Firma, 1992 yılından beri prefabrik sektöründe verdiği güvenli ve kaliteli hizmetler ile modern tasarımı sayesinde, sektöre birçok yenilik kazandırmış ve ürünlerine talep oranı ile de sektörün lideri konumuna yükselmiştir. Firmanın, üretimde kendi öz kaynaklarını kullanması ve % 100 yerli üretim yapması da ilkemizin gelişimine katkıda bulunmakta ve diğer firmalardan pozitif ayrılmasını sağlamaktadır. Firma, tüm ürünlerinde ülkemizde ilk defa üretilen ve dünya standartları üzerinde olan, A1 sınıfı olarak adlandırılan, sudan etkilenmeyen ve kesinlikle yanmayan cephe ve tavan kaplamaları kullanmaktadır. Müşteri odaklı çalışan firma, bu güne kadar elde ettiği % 100 oranındaki müşteri memnuniyeti sayesinde, prefabrik ev başlıklı internet aramalarında arama motorlarında ilk sırada bulunmaktadır. Firma sadece yurt içi değil aynı zamanda yurt dışında 62 ülkeye ihracat yaparak, dünya üzerinde de markalaşmakta ve ülkemize önemli bir gelir sağlamaktadır.
 

Prefabrik Yapılar Neden Tercih Ediliyor?
 

Firma, prefabrik ev tasarımlarında en son teknolojiyi ve kalite açısından taviz vermeden uygulamaktadır. Üretimini yaptığı yapılarda yüksek yoğunluğa sahip galvanizli çelik taşıyıcılar, bağlantılarda ise robot teknolojisini kullanarak kaynaksız, civata ve somun bağlantıları kullanarak daha sağlam ve dayanıklı yapılar üretmektedir. Firmanın üretimini yaptığı ürünlerin özellikleri şu şekilde sıralanmaktadır:

1. Depreme dayanıklılık: ülkemizin deprem bölgesinde olduğu göz önünde bulundurularak yapılan yapılar, beton binalara oranla beşte bir oranda daha hafiftir. Firmanın tüm yapıları birinci derecedeki depremlere dayanıklı ve esnekliği ile tüm sarsıntıları karşılayabilecek sağlam özelliklere sahiptir.

2. İklim koşullarına uygunluk: firmanın profesyonel ekibi ile ve gerçek koşullarda yaptığı testler sonucunda ürettiği ürünler, her türlü iklim şartlarına uygun olmaktadır.

3. Yanmayan yapılar: firmanın hem üretimini yaptığı hem de tüm tasarımlarında kullandığı A1 sınıfı yanmayan levhaları, sektörde en güvenli yapıları oluşturmaktadır. Aynı zamanda ısı ve ses geçirgenliği de az olan bu levhalar, desen çeşitliliği ile de istenilen estetik görünümleri sağlamaktadır.

4. Hızlı ve kolay kurulma: firmanın ürünleri ve deneyimli personeli sayesinde, çok kısa sürede kurulum yapılabilmekte ve istenirse sökülerek tekrar başka bir bölgeye kurulabilmektedir.

5. Fiyat uygunluğu: tüm üretimin yerli olmasından da kaynaklanan avantajdan dolayı, her bütçeye uygun prefabrik ev fiyatları bulunmaktadır.
 

Firmanın Ürün Grupları
 

Ürün grupları arasında; tek katlı, çok katlı ve dubleks prefabrik ev çeşitleri, prefabrik yapılar (acil yerleşim, eğitim, ofis ve sağlık binaları ile sosyal tesisler gibi), konteyner çeşitleri (ev, duş ve yemekhane gibi), her çeşit kullanıma uygun modüler kabinler ile çelik ve hafif çelik yapılar bulunmaktadır. https://www.ozgeyapi.com adresinden firmanın örnek projelerine ve fiyatlarına kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
 

Firmanın Faaliyet Alanları

En uygun prefabrik ev fiyatları ile sektörün gözdesi olan firma, faaliyet alanı çeşitliliği ile de sektörde rakipsiz durumda bulunmaktadır. Firmanın faaliyet alanları arasında; istenilen tasarım ve ebatlarda şantiye, kamp, askeri ve kamu binaları ile bekçi kabinleri yer almaktadır.

Haber Tarihi: 18 Ocak 2019 Cuma 10:32Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/yeni-trend-modern-prefabrik-yapilar-394224-haber/