Çocuk Tshirt Fiyatları

Farklı desen ve renklere sahip çocuk tshirt modelleri günlük yaşamın her alanında kullanır. Çocuk tshirtler kız ve erkek çocukların zevkine ve tarzına uygun tasarlanır.

Farklı desen ve renklere sahip çocuk tshirt modelleri günlük yaşamın her alanında kullanır. Çocuk tshirtler kız ve erkek çocukların zevkine ve tarzına uygun tasarlanır. Şıklık ve konfor sağlayan tasarımlarıyla parkta, okul, evde, özel günlerde rahatlıkla kullanılır. Çocuk modasına öncülük eden çocuk tshirt modelleri geniş yelpazesiyle çocuklarınızın giyim tarzına şıklık kazandırır. Modern tasarımların yanı sıra çocuğunuzun sağlığına zarar vermeyen su bazlı boya kullanılarak yapılan baskılı modeller kumaşla bütünleşerek baskı ile uzun süreli giyim olanağı sağlıyor. Kaliteli kumaşlardan tasarlanarak çocuğunuzu sıcaklardan terletmez hafifliği ile de çocuğunuza rahatlık ve konforlu kullanım sağlar. 
 

Erkek Çocuk Tshirt Modelleri
 

Her yaş grubundaki erkek çocuklarına hitap eden erkek çocuk tshirt modelleri sıfır kol, kısa kol, V yaka bisiklet yaka, polo yaka modelleriyle çocuğunuzun her alanda kullanım ihtiyaçlarını karşılar. Dikkat çekici renklere ve desenlere sahip tshirtler resimli ve yazılı baskılarıyla çeşitliliği artarak çocukların ve ebeveynlerin beğenisini kazanır. Jean, kumaş, şort ve kanvas gibi pantolonlar kombinlenen tshirtler çocuğunuza şıklık ve konfor sağlar. 
 

Kız Çocuk Tshirt Modelleri
 

Rengârenk renkleriyle ve desenleriyle kız çocukların beğenisi kazanacak tasarımlarda üretilir. Her ortamda kullanılan tshirtler kız çocukları için kısa kol, sıfır kol, baskılı, fırfırlı, tüllü, dantelli, işlemeli, V yaka, bisiklet yaka ve polo yaka modellerde tasarlanır. Etek, pantolon ve şortlarla kombinlenen şık tasarımlara sahip tshirtler çocuğunuza rahatlığı sunarken kombiniyle sizin kadar şık olmayı başarır. Sizde çocuğunuza şık ve modern tasarımlara sahip çocuk tshirt modellerini https://tr.uspoloassn.com/erkek-cocuk-polo-tisort/ sitesinden bulabilirsiniz. 

Haber Tarihi: 20 Ocak 2019 Pazar 13:42Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/cocuk-tshirt-fiyatlari-394244-haber/