Balotelli imzayı atıyor!

Ara transfer döneminde forvet arayışında olan Galatasaray'ın da gündemine gelen Mario Balotelli'nin yeni takımı büyük ölçüde netlik kazandı. Fransız basını, İtalyan golcünün 24 saat içinde imza atacağını duyurdu.
Ara transfer döneminde forvet arayışında olan Galatasaray'ın gündemine gelen isimlerden biri de Mario Balotelli'ydi.
 
Nice'le olan sözleşmesini feshedileceği konuşulan 28 yaşındaki yıldız isim için Cim Bom'un da devrede olduğu konuşuluyordu.
 
Konuyla ilgili olarak Fransız basınından gelen son haberlerse dünyaca ünlü golcünün yeni takımının büyük ölçüde netlik kazandığı yönünde.
 
Fransızların dünyaca ünlü spor gazetesi L'Equipe'in haberine göre Olimpik Marsilya kulübü, Balo'nun transferi için Nice ile büyük ölçüde anlaştı. Haberde Marsilya Başkanı Jacques-Henri Eyraud'nun yıldız santrforun maaş talebini kabul ettiği transferin 24 saat içinde resmiyet kazanacağı belirtildi.
 
La Provence gazetesi de Balotelli'yi kapağına taşıdığı bugünkü sayısında oyuncunun çok büyük sürpriz olmazsa Marsilya'ya imza atacağını ve Lille maçında da oynayabileceğini yazdı. Bu sezon 10 maçta hiç gol atamayan İtalyan futbolcu için Nice'e ödenecek bedelinse 3 milyon euro dolaylarında olacağı konuşuluyor. (Fanatik)
Haber Tarihi: 21 Ocak 2019 Pazartesi 15:50Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/balotelli-imzayi-atiyor-394263-haber/