Doğal Yöntemlerle Penis Boyu Uzatma

Birçok erkeğin penis uzunluğu ve kalınlığı ile ilgili takıntıları vardır. Her zaman yeterli olup olmadığına dair şüphe taşıyanların oranı ise oldukça fazladır.

Birçok erkeğin penis uzunluğu ve kalınlığı ile ilgili takıntıları vardır. Her zaman yeterli olup olmadığına dair şüphe taşıyanların oranı ise oldukça fazladır. Öncelikle özgüven, sonrasında da tatminsizlikle ilgili sorunlarını halletmek için penis boyu uzatma yöntemleri araştırılır. Penis boyutunun küçük olması cinsel deneyimlerde partnerini mutlu edememe endişesi doğurur. Cinsel aktivitede penis boyunu sorun edip sıkıntı yaşayan erkeklerin sayısı oldukça fazladır.

 Günümüzde birçok doğal yöntemle penis boyu uzatılıyor. Ameliyatsız penis egzersizleri yöntemleri ile oldukça iyi sonuçlar alınıyor.

 

 Penis Boyunu Uzatmak

 Penis boyunu uzatmak isteyenler öncelikle normal penis ölçüleri hakkında bilgi sahibi olmalı. Mesela normalde 9-9,5 cm ve ereksiyon halinde 13 cm olan bir penis ölçüsü standart kabul ediliyor. Bu ölçülerin 2-3 cm altında olan ölçülere sahip olanlar penis boyu uzatmayı düşünebilir. Ya da daha uzun bir penis boyuna sahip olmak isteyenler doğal penis boyu uzatma yöntemlerini deneyebilir. Sabredilirse oldukça iyi sonuçların alındığı doğal yöntemler arasında egzersizler ilk sırada yer alıyor.

 

 Egzersizle Penis Boyu Uzatma

 

 Ameliyatsız yöntemler arasında yer alan egzersizle penis boyu uzatmada birkaç farklı egzersiz uygulaması kullanılmaktadır.

 

 Çekme egzersizi tüm vücut gevşek bir haldeyken yapılır. Herhangi bir ağrı veya rahatsızlık duyulduğunda egzersiz bırakılmalıdır. Günde 1, en fazla 2 kez yapılması önerilir. Egzersiz esnasında oturur veya yaslanır durumda rahat bir pozisyonda olmak gerekir.

 Penis başı tutulur ve yukarı doğru çekilerek 10 saniye boyunca gergin bir şekilde tutulur.

 Aynı şekilde aşağı, sağa ve sola doğru çekme egzersizi tekrarlanır.

 Dört adımlık bir egzersiz olup penis boyunu uzatmada etkilidir.

 Aynı egzersiz penis tabanına basınç uygulayarak yapılabilir.

 Jelqing (Esneme) egzersizi ile penis boyu uzatmada penis işaret parmağı ile baş aşağı tekrar-tekrar çekilir. Her gün yapılırsa penis boyunu uzatmada etkilidir.

 

 Ameliyatsız Penis Boyunu Uzatma

 Ameliyatla penis boyunu uzatmanın kısa dönemde avantajları olsa da oluşabilecek komplikasyonlar erkekleri doğal penis boyu uzatma yöntemlerine yönlendiriyor.

 

 Yağ Transferi: Penis boyu ve çevresinin ölçüsünü büyütmede güvenilir bir yöntem olan yağ transferi birçok erkek tarafından tercih ediliyor. Diğer yöntemlerin eksik kaldığı durumda yağ transferi ile istenen sonuç elde ediliyor. Bazı durumlarda birkaç yöntemin birlikte kullanılması penis boyunu yeterli seviyede uzatmak için gerekli olabilir. Yağ transferi penis boyutunu ciddi oranlarda arttırır. Karın, göğüs ve kol bölgesinden alınan yağlar penis bölgesine enjekte edilir. Hasta 7 gün boyunca bandajla dolaşır. Ağrısız ve acısız bir yöntem olup işlemden sonra cinsel aktiviteye devam edilir.

 

 PRP Enjeksiyonu: Zengin bir plazma olan PRP enjeksiyonu ile penis boyu uzatılabilmektedir. Son derece güvenli bir yöntem olup herhangi bir riski yoktur. Kan damarları ve sinirleri uyaran bir yöntem olup büyümeyi yeniler. PRP terapisi sonrası penis boyundaki değişme erkekten erkeğe farklılık gösterir. Hastadan bir miktar alınan kan steril bir ortamda santrifüjlenir. Kasık bölgesine uygulanan anestezik krem sonrası penis bölgesine ve çevresine enjekte edilir.

 

 Vakumla Pensi Boyu Uzatma: Vakum pompası penis büyütme yöntemlerinden biridir. Vakum pompasına yerleştirilen penise fazladan kan çekilir. Sonuçta penis boyu uzar ve daha dik bir pozisyon alır. 20-30 dakikadan fazla kullanılmamalıdır. Ufak tefek morluk ve kalınlaşmış cilt sorunları görülmekte olup bunlar geçicidir.

 

 Haplar, Kremler ve Bitkisel Takviyelerle Penis Boyu Uzatma: Piyasada penis boyunu uzatan haplar, kremler ve bitkisel karışımlar satılıyor. Bunlar denenmeden önce başarısının kanıtlanıp kanıtlanmadığı mutlaka araştırılmalıdır. Kremlerin egzersiz için kullanılması etkiyi arttırır.

 

 Penis Boyunu Uzatmanın Avantajları

 

 Erkek olma hissi ve erkek egosunda penis boyu önemli rol oynuyor. En önemli organlardan olan penisin standart ölçülerde veya üzerinde olması her şeyden önce özgüven kazandırıyor. Penis boyu ve sperm kalitesi için öncelikle beslenmeye dikkat etmek gerekiyor. Hurma, sarımsak, incir, karpuz, soğan ve ıspanak gibi sebze ve meyvelerin penis boyunu uzatmada etkili olduğu biliniyor.

 

 Cinsel ilişkiden daha çok haz almak ve partnerini mutlu etmek erkekler için son derece önemlidir. Penis boyunu uzatmak aynı zamanda penis bölgesinin daha estetik görünmesini sağlıyor. Bu da erkeğin partnerinin yanında özgüveni tam bir birey olarak rahat olmasını sağlıyor. Doğal yöntemlerde ısrarcı olanlar sonuçtan son derece memnun kalıyor.

Haber Tarihi: 05 Şubat 2019 Salı 10:52Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/dogal-yontemlerle-penis-boyu-uzatma-394441-haber/