Öğretmenin derste sorduğu soru iğrenç olayı ortaya çıkardı!

Öğretmenin sunumu sırasında “Özel bölgelerinize sizin izniniz olmadan kimse dokunamaz. İçinizden herhangi bir biçimde izinsiz dokunulmalara maruz kalan varsa, ders çıkışı bana gelebilir” demesi üzerine iğrenç olay ortaya çıktı.
İstanbul’da bir devlet okulunun rehber öğretmeni, bir yıl önce 5. sınıf kız öğrencilerine özel bölgelerini anlattı. Öğretmenin sunumu sırasında “Özel bölgelerinize sizin izniniz olmadan kimse dokunamaz. 
İçinizden herhangi bir biçimde izinsiz dokunulmalara maruz kalan varsa, ders çıkışı bana gelebilir” demesi üzerine 11 yaşındaki E.U. rehber öğretmenin yanına giti. Kız öğrenci eniştesinin bir yıl boyunca kendisine uyguladığı cinsel istismarı anlattı.
 
Milliyet'ten Elif Altın'ı haberine göre enişte Telat A.’nın mağdur E.U.’ya bir yıl içerisinde 11 defa cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı. Öğretmenin ihbarı üzerine tutuklanan enişte Telat A. hakkında ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçundan dava açıldı. İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasına tutuklu sanık Telat A., mağdur E.U.’nun anne - babası ve taraf avukatları katıldı. Mağdur E.U.’nun anne ve babası sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını talep ettiler.
 
‘Tedavi görüyor’
 
Mağdur E.U.’nun avukatı Taciser Ülkü Levent, çocuğun halen psikiyatri tedavisi gördüğünü belirterek, eylemlerin değerlendirilmesinde sanığın her olaydan ayrı ayrı cezalandırılmasını istedi. Sanık Telat A. ise son sözünde beraatini istediğini söyledi.Kararını açıklayan mahkeme, sanık Telat A.’yı mağdur E.U.’ya karşı birden fazla kez cinsel istismar suçunu işlediği gerekçesiyle 30 yıl hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme sanığın cezasında herhangi bir takdiri indirim yapmadı. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi.
Haber Tarihi: 09 Şubat 2019 Cumartesi 09:12Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/ogretmenin-derste-sordugu-soru-igrenc-olayi-ortaya-cikardi-394494-haber/