Acun Ilıcalı: Çok talihsiz bir olay. Başıma böyle bir şey gelmedi

Acun Ilıcalı’nın sunduğu ve herkes tarafından takip edilen Survivor: Türkiye-Yunanistan yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Yarışma devam ederken yaşanan bir talihsizlik de Türkiye takımında morallerin düşmesine neden oldu.

Acun Ilıcalı: Çok talihsiz bir olay. Başıma böyle bir şey gelmedi

Acun Ilıcalı’nın sunduğu ve herkes tarafından takip edilen Survivor: Türkiye-Yunanistan yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Yarışma devam ederken yaşanan bir talihsizlik de Türkiye takımında morallerin düşmesine neden oldu.
 

Yarışma Tüm Hızıyla Devam Ediyor
 


Survivor Türkiye- Yunanistan
tüm hızıyla devam ediyor. Türkiye ve Yunanistan takımlarının iyi ve zayıf olduğu noktalar yavaş yavaş belli olmaya başladı. Bunların belli olması ile birlikte de takımlar rakip seçerken kılı ırk yarıyor. İlerleyen zamanlarda bu dengelerin oturması ile birlikte kimin şampiyon olabileceğini konuşabileceğiz.
 

Güçlü ve Zayıf Noktalar
 

Türkiye takımının en güçlü noktası hız. Türk yarışmacılar Yunan yarışmacıları parkurda çok hızlı geçiyor. Yunanistan takımındaki oyuncular parkuru tamamlayana kadar Türk yarışmacılar son etaba gelmiş oluyorlar fakat burada da atış kabiliyeti büyük önem taşıyor. Yunanistan takımı her ne kadar parkurda yavaş olsa da atış konusunda gerçekten çok iyiler. Türkiye takımı atışlarını gerçekleştirene kadar Yunanistan takımı parkuru bitirip atışları başarıyla tamamlayabiliyor. İki takımda güçlü ve zayıf yönlerinin belli olmasıyla beraber taktiksel değişiklikler yapmaya başladı bile.
 

Erdem Ekşioğlu Sakatlanmıştı
 


Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan yarışmasının ilk programında çıktığı ilk oyunda sakatlanan Erdem Ekşioğlu hakkında Acun Ilıcalı ada konseyine çıktı ve açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı Erdem Ekşioğlu’nun büyük bir talihsizlik yaşadığını ve daha fazla Survivor’a devam edemeyeceğini söyledi ve açıklamasına şu şekilde devam etti:
 

“Talihsizlikler bizim için de geçerli olmaya başladı. Yunanlılar yarışmacılarını kaybetti. Onlara yeni yarışmacılar gelecek. Ancak bizim takım için de kötü haberimiz var. Erdem sakatlığından dolayı Survivor'a devam edemeyecek. Çok talihsiz bir olay. Başıma böyle bir şey gelmedi. Birinci oyunda sakatlandı.”
 

Takıma Yeni Bir İsim Katılacak
 


Erdem Ekşioğlu’nun sakatlanması ile birlikte Türkiye takımına ne olacağı büyük bir soru işaretiydi. Acun Ilıcalı da bu soru işaretine cevap verdi ve Türkiye Survivor takımına yeni bir ismin geleceğini duyurdu. Yeni ismin güçlü ve zayıf yönlerinin ne olacağı da en büyük merak konusu.
 

Yeni İsim Dengeleri Değiştirebilir
 

Türkiye taımına gelecek olan yeni ismin bir sporcu olması bekleniyor. Hali hazırda yavaş olan Türk takımına böyle bir taze kan çok iyi gelebilir. Gelen ismin kim olacağı yakın zamanda açıklanacak.

Haber Tarihi: 14 Şubat 2019 Perşembe 09:34Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/acun-ilicali-cok-talihsiz-bir-olay-basima-boyle-bir-sey-gelmedi-394543-haber/