Pendik Tesisatçı

Evlerimizde, iş yerlerimizde şehrin bir çok noktasında elektirik su ve diğer tesisat alt yapı sistemleri bulunmaktadır.

Tesisatçı


Evlerimizde, iş yerlerimizde şehrin bir çok noktasında elektirik su ve diğer tesisat alt yapı sistemleri bulunmaktadır. Tesisat sistemleri arasında zamanla en çok aşınan ve yenilenmesi beklenen ve problem çıkaran alt yapı olarak su tesisatları görülmektedir. Bu tesisatlar zamanla eskiyebilir ya da zarar görebilmektedir. Düzenli bakımlarının yapılması ve temizlenmesi su tesisatlarını yapısal ve sağlık açısından daha sürdürüebilir kılacaktır.
 

Tesisatçı,tuvalet tesisatçısı, banyo tesisatçısı, mutfak tesisatçısı logar tesisatçısı ve kanalizasyon tesisatçısı olmak üzere bir çok alanda hizmet veren alanında uzman kişilerle çalışan ekipleren oluşmaktadır. İstanbul başta olmak üzere çevre illerde de hizmet veren vizyon tesisatçı uygun fiyatlara 35 dakikalık servis garantili kurumsal hizmet vermektedir.... Sıhhi tesisatçılar sayesinde aşılması ve onarımı zor bir çok tesisat işlemi kolaylıkla yapılmaktadır. Bunun başlıca sebebi tıkanıklık açma robotları ve diğer özel son teknoloji tesisat cihazlarının kullanımıdır..  Bir çok su tesisatı probleminde, özellikle tıknıklık açma gibi zorlu işlere tıkanıklık açma robotları ve başlıklar sayesinde  hızlı ve kırmadan tıkanıklık açma çözümü sağlanabilmektedir.
 

  Sıhhi Tesisatçılar sizlerin sahip olmadığı özel ekipmanları sayesinde kırmadan gider açma su kaçağı tespiti gibi bir çok tesisatçı hizmetlerine imza atabilirler.

 

Pendik Tesisatçı

Vizyon tesisatçı kuruluş bölgesi itibari ile 13 araçlık filosuyla İstanbul’un bütün ilçelerine hizmet vermektedir. Pendik ilçesine 30 dakikalık tesisatçı servisleriyle robot ile tıkanıklık açma  ve diğer tesisat problemlerine çözüm sağlanmaktadır. Kırmadan yapılan tıkanıklık açma işlemi yaklaşık olarak 20-25 dakika sürmekte ve kesin çözüm elde edilmektedir. Kimyasal çözücülerin kullanımı tesisat hatlarınıza zarar vermektedir. Bu tarz tıkanıklık açma işlemleri ilerleyen zamanlarda daha çok tahribata sebep olabilmektedir.

Pendik yapısı itibari ile gelişmekte olan ve kentsel dönüşüm ile yeni yapılara kavuşmaktadır. Fakat pendik tesisatçı pendikte ki su tesisatı problemleri hala üst seviyelerde olarak değerlendirmektedir. Bunun  en önemli sebebi ise eski yapıların hala çokluğu ve  zamanla aşınan su tesisatı hatlarında bakımların yetersiz olmasıdır. Yeni yapılarda ise durum biraz daha farklıdır. Pendik tesisatçı yeni yapılarda kullanılan ucuz işçilik ve ucuz malzemelerin tercih edilme sebebi ile pendik tesisatçı olarak  7/24 hizmet vermekteyiz. Günün her saati problemle karşılaşan pendik ilçesi sakinlerine cüzi fiyatlara hizmet verilmektedir. Pis su kameraları, robot ile tıkanıklık açma hasar tespiti ve yeniden tesisat kurulumu yapılabilmektedir. Ayrıca Kırmadan robot ile tıkanıklık açma işlemi artık çok daha basit hale gelmiştir
Vizyon Tesisatçı

Haber Tarihi: 24 Şubat 2019 Pazar 15:35Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/pendik-tesisatci-394679-haber/