Galatasaray’a Hayat Öpücüğü Mitroglou’dan Geldi

Son haftalara doğru ilerlerken alınan her puan altın değerinde olmaya devam ediyor. Beraberliklere bile tahammülü olmayan Galatasaray, çıktığı Akhisarspor karşılaşmasında zor anlardan geçti.

Son haftalara doğru ilerlerken alınan her puan altın değerinde olmaya devam ediyor. Beraberliklere bile tahammülü olmayan Galatasaray, çıktığı Akhisarspor karşılaşmasında zor anlardan geçti. Avrupa kupasından yorgun dönen ekip, zorda olsa kazanmayı başardı. Son ana kadar durağan bir oyun süre gelse de son dakikada Mitroglou Galatasaray takımının ihtiyacı olan golü kazandırdı. Bu skor ise şampiyonluk yolunda çok değerli oldu. Bu bir gol olursa şampiyonluğun hikâyesinde başköşeyi süsleyecek. Son andan atılan golün camiayı havaya sokması açısından da son derece kıymetli olduğunu söylemek mümkün. Queenbet ile hiçbir keyfi kaçırmayacaksınız.
 

Her Hafta Heyecan Biraz Daha Artıyor
 

Giderek ligin sonuna yaklaşırken, heyecan dolu oyunlar oynanmaya da devam ediyor. Alınan başarılı skorların çok değerli olduğun söylemek mümkün. İki takımda en iyi oyunu ile sahadaki yerini almak istiyor. Gelecek hafta Erzurumspor karşısında son ana kalmadan skoru elde etmeye çalışan bir takım olacak. Bu anlarda büyük heyecan ilginizi çekecek. Queenbet ile yararlanacaklarınızın son derece değerli olduğun unutmamalısınız. Şampiyonluk coşkusu tüm hızıyla sürerken bu anlara en iyi şekilde ortak olmanın keyfini çıkarın. İlgi çekici bir mücadele ve heyecan dolu oyunlar şimdi sizin için geliyor.
 

Şampiyonluk İçin Tüm Camia Kenetlendi
 

Son haftalara lidere sadece 6 puan uzaklıkta girilirken, alınacak olan her puan büyük önem taşıyor. Kazanılacak olan mücadelelerin şampiyonluk yola altın değerinde önem taşıdığını söylemek mümkün. Bunun bilincinde olan takım ve taraftar, çalışmaları ile göz dolduruyor. Queenbet fırsatları ile heyecanı en yakından yaşama imkânı da sizi bekliyor. Karşınızda bulacaklarınızın tam anlamıyla ayrıcalıklı olacağını unutmamalısınız. Beklentilerinizi tümüyle karşılayacak olan fırsatlar ile beraber avantalı olmaya başlayacaksınız.

Haber Tarihi: 26 Şubat 2019 Salı 10:29Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/galatasaraya-hayat-opucugu-mitrogloudan-geldi-394709-haber/