Marangozdan Nakliyeciye Yüzlerce Sektörde Hızlı Hizmetin En Gözde Adresi!

İstanbul, Ankara, İzmir ve Türkiye’nin 81 ilinde ustası olan Ustamgeliyor.com sitesi, son dönemde aldığı büyük yatırım ile adını yine gündeme taşıdı. Siteye yapılan ikinci yatırım olan ve bu dev yatırım ile site kurucularının Avrupa’ya açılma hedefinin ilk temeli de atılmış oldu.

İstanbul, Ankara, İzmir ve Türkiye’nin 81 ilinde ustası olan Ustamgeliyor.com sitesi, son dönemde aldığı büyük yatırım ile adını yine gündeme taşıdı. Siteye yapılan ikinci yatırım olan ve bu dev yatırım ile site kurucularının Avrupa’ya açılma hedefinin ilk temeli de atılmış oldu.

Site kurucuları olan genç girişimciler, Almanya Berlin’de açtıkları ikinci hizmet büroları ile vermeye başladıkları hizmetin tıpkı Türkiye’de olduğu gibi büyük kitlelere ulaşmasını hedeflediklerini belirterek, hizmet vermek istedikleri yedi Avrupa ülkesi için de çalışmalar yaptıklarını söylediler.

Türkiye ekonomisine büyük yarar!

Kuruluş tarihinden bu yana oldukça fazla insanın iş yapmasını sağlayan site, öte yandan da Türkiye ekonomisine de büyük oranda fayda sağlıyor. Site hakkındaki veriler incelendiğinde aylık müşteri trafiğinin 100.000 olduğu görülen Ustamgeliyor.com sitesi, ülkemin hizmet sektöründe parlayan yıldızı olma yolunda ilerliyor.

Ustamgeliyor.com neden en çok tercih edilen?

Ustamgeliyor.com sitesi hizmet alanında yaptığı çalışmalarıyla adından sık söz ettirirken aynı zamanda da büyük bir kitle tarafından tercih edilmesi ile biliniyor. Peki, neden? Birçok benzeri site varken tercihin Ustamgeliyor.com sitesi yönünde olmasının nedenlerini araştırdığımızda ortaya çıkan sonuçlar şöyle; "sorunların çözümü sürekli ulaşılabilir çağrı merkezi ile mümkün.", "dolandırıcı değiller!", "mağdur edilmiyorum hiç", "çok hızlı usta buluyorum." ve benzeri yanıtlar ile neden en fazla tercih edilen olduğunu görülmektedir.

"Ücretsiz Usta Bulma"

Ustamgeliyor.com sitesinin kişiler tarafından en fazla ilgi çeken yönlerinden biri de müşterilerin ücretsiz bir şekilde ihtiyaçları doğrultusunda TALEP oluşturabilmeleri gibi görünüyor. Kişiler bu alanda oluşturdukları talep ile aynı anda 7 usta tarafından alacakları fiyat teklifini değerlendirerek istedikleri ustayı tercih etme olanağına sahip oluyorlar. Mantolama fiyatları, evden eve nakliyat fiyatları en uygun haliyle burada!

Bu sayede kişiler Ustamgeliyor.com sitesine giriş yaparak ihtiyaçları doğrultusunda diledikleri alanda talep oluşturuyor ve yaşadıkları il ve ilçeyi belirterek bu sektördeki ustalardan fiyat teklifi alarak içlerinden dilediklerine işlerini yaptırıyorlar. Sitem hem müşteri hem de ustanın yararına işleyerek iki tarafında faydalanması sağlanıyor.

Haber Tarihi: 04 Mart 2019 Pazartesi 13:15Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/marangozdan-nakliyeciye-yuzlerce-sektorde-hizli-hizmetin-en-gozde-adresi-394771-haber/