Patlatma Taş: Doğadan Gelen Sanat

Patlatma taş, iç dekor ve dış dekorda gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz ürünlerdir. Mekanınıza şık ve asil bir görünüm katmak için adeta bir anahtar niteliğinde kullanılır.

Patlatma taş, iç dekor ve dış dekorda gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz ürünlerdir. Mekanınıza şık ve asil bir görünüm katmak için adeta bir anahtar niteliğinde kullanılır. Son zamanlarda giderek popülerliğini arttıran ve tüm şık dizaynlarda kullanılmaya başlanan patlatma taşların birçok çeşidi bulunmaktadır. Rengine, dokusuna ve yapısına göre dilediğiniz patlatma taşlardan birini seçerek dilediğiniz her alanda kullanabilirsiniz. Patlatma doğal taşlar, duvar boyaları, duvar kağıtları ve diğer taş kaplamaların aksine dokulu ve üç boyutlu olduğu için dekoratif alanlarda daha çok tercih edilmektedir.
 

Patlatma Taş Modelleri Nelerdir?

 

Patlatma taşlar genel olarak üretildikleri taş türünün ismi ile anılmaktadır. Taşlar, tam da isminden anlaşıldığı gibi doğal taşların kırılmasıyla elde edilir. Mermer, traverten, oniks, kireç taşı ve benzeri doğal taşların patlatılması ile elde edilen bu doğal taşlar genellikle duvarda kullanılır. Ancak dilerseniz zeminde ve dış mekânda da gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
 

En çok tercih edilen patlatma taş modelleri traverten taş modelleridir. Birçok renk seçeneği ile satılan traverten taşlar dokusu, mat bitişli görünümü ve renkleri ile TV ünitelerinin arkasında kullanılarak odanıza şık bir görünüm kazandırır.
 

Mermer taşlar da en sık tercih edilen bir diğer doğal taş modelidir. Daha parlak ve canlı yapıları sebebi ile aydınlık görünüm kazandırılmak istenen alanlarda tercih edilir. Mermerlerde de renk seçeneği oldukça fazladır. Özellikle banyoda duş etrafında veya lavabo arkasında kullanılan patlatma mermer taşlar ile banyonun görünümünde eşsiz bir bütünlük sağlanır.
 

Limra, oniks gibi farklı birçok taştan da patlatma doğal taşlar yapılmaktadır. Aynı zamanda yapay patlatma mozaik, kenar kırma, fileli, filesiz ve yapay patlatma taşlar da gibi birçok farklı seçenek mevcuttur.
 

 

Patlatma Taş Fiyatları
 

Patlatma doğal taşları dilediğiniz her ortamda kullanabilirsiniz. Üstelik dilediğiniz her bütçeye uygun olarak da patlatma taşlar bulmanız mümkündür. Yapıldıkları malzemelere göre fiyatları oldukça değişen patlatma taşların içerisinden zevkinize ve bütçenize en uygun olanı seçebilirsiniz.
 

Evinize yeni nesil bir dokunuş yapıp, şık ve zarif bir görünüm yakalamak istiyorsanız tek yapmanız gereken, “Doğadan Gelen Sanat” anlayışıyla yüksek kalitede ve uygun fiyatla hizmet veren Mermer Dekoru web sitesini ziyaret etmek.
 

www.mermerdekoru.comu ziyaret ederek, sizin için en uygun olan patlatma taş fiyatlarını ve modellerini inceleyebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz J

Haber Tarihi: 07 Mart 2019 Perşembe 15:29Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/patlatma-tas-dogadan-gelen-sanat-394812-haber/