Başakşehir Kayseri Deplasmanında

Spor Toto Süper Lig’de en yakın rakibi Galatasaray’ın 8 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Medipol Başakşehir, bu hafta sonu Kayserispor deplasmanına çıkmaya hazırlanıyor.

Spor Toto Süper Lig’de en yakın rakibi Galatasaray’ın 8 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Medipol Başakşehir, bu hafta sonu Kayserispor deplasmanına çıkmaya hazırlanıyor. Özellikle de şampiyonluk yolunda çok kritik son 9 haftaya giren Boz Baykuşlar, Kayseri deplasmanından herhangi bir yara almadan ayrılmak istiyor. Bu noktada Başakşehir teknik patronu Abdullah Avcı’nın futbolcularına dikkatleri dağılmaması adına sürekli konuşmalar yaptığı ve mevcut puan farkından dolayı rehavet ortamının oluşmamasına çabaladığı konuşuluyor. En iyi ve güvenilir siteler için http://www.lexarmedia.com/ adresine girebilirsiniz.
 

Tecrübelilere Büyük Sorumluluk
 

17 Mart Cumartesi Günü Saat 16.00’da Kayseri Kadir Has Stadyumu’nda gerçekleşecek olan kritik deplasman mücadelesi öncesinde Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın takımdaki tecrübeli isimlere büyük sorumluluklar vereceği konuşuluyor. Özellikle de kaptan Emre Belözoğlu ile sürekli iletişim halinde olan deneyimli çalıştırıcın, günden güne takıma adapte olan Robinho, ligin en iyilerinden Visca ve Arda Turan gibi kaliteli oyuncularıyla da sürekli temas halinde olduğu belirtiliyor.
 

Otoriteler Başakşehir Diyor
 

Öte yandan son olarak ligde Fenerbahçe’yi devirmeyi başaran Başakşehir için pek çok spor otoritesi şimdiden ‘’şampiyon’’ gözüyle bakmaya başladı. Lig’in bitimine 9 hafta kalması ve Başakşehir’in rakiplerine karşı gösterdiği başarılı performansları referans alan pek çok spor yorumcusu, 2018 – 2019 sezonunun şampiyonun Medipol Başakşehir olacağını öne sürüyor.

Haber Tarihi: 14 Mart 2019 Perşembe 16:50Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/basaksehir-kayseri-deplasmaninda-394889-haber/